Onze aanbeveling!
VOLLWERT Senior / Light - granenvrij

VOLLWERT Senior / Light - granenvrij
(1)

vanaf 12,48
(8,32 EUR / 1 kg)

Selecteer en bestel
OMEGA met Zalm - MAXI

OMEGA met Zalm - MAXI
(0)

vanaf 20,46
(6,82 EUR / 1 kg)

Selecteer en bestel
OMEGA met zalm

OMEGA met zalm
(1)

vanaf 12,48
(8,32 EUR / 1 kg)

Selecteer en bestel
Menu met struisvogel & maïs

Menu met struisvogel & maïs
(2)

vanaf 10,20
(6,80 EUR / 1 kg)

Selecteer en bestel

Hondenvoer

Schecker, weet wat honden willen en wat ze lekker vinden! De meeste honden kijken uit naar etenstijd en net zoals wij, houden ze van lekker eten! Schecker heeft een groot assortiment hondenvoer zodat alle honden lekker kunnen genieten en tegelijkertijd gezond blijven.

Welk hondenvoer heeft mijn hond nodig?

We hebben verschillende soorten voer inclusief natvoer, droogvoer en voedingsupplementen. Elke categorie heeft meerdere smaken (want ja, sommige honden zijn nou eenmaal een beetje verwend en houden bijvoorbeeld alleen maar van vis smaken), verschillende texturen en ook voer voor honden van alle leeftijden. Puppys hebben andere voedingsstoffen nodig dan senioren. Sommigen hebben problemen met hun tanden en kunnen dus geen hard voer eten en bepaalde hondenrassen zijn erg actief, dus hebben meer, en ook andere, voedingsstoffen nodig. Sommigen hebben een allergie voor bepaalde ingrediënten zoals maïs, graan, of bepaalde vleeswaren. Het is belangrijk voor Sheckler om een groot en uitgebreid assortiment te hebben aan hondenvoer.

Ons droogvoer assortiment:

 • Het beste hondenvoer voor puppies die in de groeifase zitten en dus een hoge proteïnegehalte nodig hebben.
 • Brokken die een complete maaltijd zijn met alle vitamines en mineralen die een volwassen hond zonder bijzondere eisen nodig heeft.
 • Senioren voer dat vooral voor honden met gebitsproblemen is.
 • Voer met extra Omega voor grote honden rassen.
 • Hypoallergeen voer.
 • Hondenvoer voor honden die nierproblemen hebben.
 • Dieet voer voor de honden die een beetje teveel van het lekkere hebben genoten.

Ons natvoer assortiment:

 • Pathe voer van verschillende smaken in blik
 • Stukjes vlees in jus in blik
 • Voer van 100% vlees, dus zonder granen of gluten
 • Veel verschillende smaken en combinaties van smaken zodat uw hond lekker en gezond kan genieten.
Schecker heeft ook een grote keuze aan verschillende voedingssupplementen zodat zelfs de meest gevoelige hond hiervan kan eten. Een paar voorbeelden hiervan zijn Boekweitvlokken, Rundermeel, Calciumcitraat, Groenten- en Fruit Mix voor honden, Omega 3-6-9, Spirulina en nog veel meer!

Voor ons is de gezondheid van uw hond het belangrijkste, maar als we het ook lekker kunnen laten smaken zodat ze ook echt van hun voer kunnen genieten, dan zijn we helemaal blij. Neem de tijd en bekijk de verschillende soorten hondenvoer die we aanbieden om te weten welke het beste bij de eisen van uw hond past, want dat leggen we duidelijk uit op onze website. Een gezonde hond is een blije hond!