Muilkorven

Beschermnet voor honden

Aanbieding

Beschermnet voor honden
(1)

5,95    vanaf 4,49
 

Selecteer en bestel
Muilkorf Basic

Muilkorf "Basic"
(1)

vanaf 3,95
 

Selecteer en bestel
soft-muilkorf met netinzet

soft-muilkorf met netinzet
(2)

vanaf 2,95
 

Selecteer en bestel

Muilkorven online exemplaar | Schecker online winkel

Schecker weet wat honden willen, en wat ze nodig hebben! U denkt misschien, wanneer heeft mijn hond een muilkorf nodig? En waarvoor eigenlijk? Vaak als mensen het over muilkorven hebben, zeggen ze dat ze voor gevaarlijke honden zijn en denken alleen aan muilkorven voor honden tegen bijten, maar ze zijn er ook om de honden zelf te beschermen. Ze kunnen voorkomen dat honden giftige dingen vinden en opeten, en nog veel meer. Gebruik een muilkorf als u voor het eerst in een nieuw gebied gaat lopen en niet weet wat u aan kan treffen, of als uw hond onzeker is wanneer er andere honden in de buurt zijn. Ze zijn een goede bescherming voor uw hond zelf, en andere om uw heen.

Schecker heeft meerdere muilkorven om in verschillende situaties te gebruiken en die bijna alle maten van snuiten passen. Er is genoeg keus om er 1 te vinden die goed bij uw hond past. Hieronder vindt u het assortiment die Schecker aanbiedt.

Beschermnet

Dit is een net-muilkorf. Ze zijn comfortabel, de honden kunnen er nog makkelijk mee drinken en met de splitten in de zijkant is het ook mogelijk om uw hond nog steeds af en toe een snoepje te geven. Ze zijn elastisch en verstelbaar zodat ze comfortabel zitten en de nekriem is verstelbaar zodat die goed past.
Dit beschermnet komt in zes verschillende maten, van een Yorkshire Terrier maar tot een Duitse Herder maat.

Muilkorf Basic

Deze muilkorf is gemaakt van stevig, robuust, maar licht, kunststof voor optimale comfort voor uw hond. Het heeft zachte, silicone pads voor boven op de neus zodat die lekker zit. Het is belangrijk dat wanneer u de maat uitkiest om wat extra ruimte over te laten zodat uw hond gemakkelijk hun bek kan openen om te hijgen en ook om te kunnen drinken (dat is namelijk mogelijk met dit exemplaar).
Hij komt in de kleur zwart en in zeven maten; van een Jack Russel maat tot een Newfoundlander maat.

Soft Muilkorf met Netinzet

Dit is een lichte muilkorf voor korte draag periodes. Het is gemaakt van stevig nylon-materiaal en vormt zich dus soepel rond de snuit van uw hond. Het heeft verstelbare snuit en neck riempjes voor ultieme comfort. Het net zorgt voor genoeg ventilatie en flexibiliteit voor de hond om hun bek te openen en warmtewisseling. Deze komen in 5 verschillende maten en past dus op de snuit van bijna elke hond.

Als u een muilkorf heeft uitgekozen is de volgende stap om samen met uw hond te werken zodat hij/zij er snel en gemakkelijk aan gewend kan raken. Onze gouden tip is om zo snel mogelijk nadat uw de muilkorf aandoet met uw hond te spelen en af te leiden. Begin met het voor kortere periodes aan te doen zodat ze er makkelijker aan gewend kunnen raken. Het is ook erg belangrijk om te weten dat een muilkorf alleen onder toezicht gedragen moet worden.