Schecker dieetvoer voor honden met nierproblemen (droogvoer)

Artikelnummer: 059517

3 Review(s)


vanaf 13,62 incl. btw en excl. verzendkosten

(9,08 EUR / 1 kg)
Prijs met de voerbezorgservice: 12,94

  • Eiwitarme volledige voeding voor honden met nierproblemen
  • Samen met wetenschappers en dierenartsen ontwikkeld
  • Uitstekende acceptatie
Speciaal ontwikkeld voer voor honden die een 'nierdieet' krijgen of voor wie dit aanbevolen wordt. Ontwikkeld door toonaangevende voedingswetenschappers. Deze evenwichtige, speciale voeding helpt om de nieren optimaal te ontlasten, zonder dat er een ander tekort aan voedingsstoffen optreedt. Aangezien het Schecker dieetvoer de vereiste samenstelling (inclusief alle vitaminen en mineralen) van een volledige voeding bevat, kan dit voer ook preventief aangeboden worden.

Schecker dieetvoer voor honden met nierproblemen ontlast de nieren.
Bij een beperkte nierfunctie leidt een te hoog eiwitgehalte in het voer tot een buitenproportionele nierbelasting, die problematisch kan zijn bij nierfalen. De afbraakproducten van de eiwitvertering, die niet langer afdoende via de nieren kunnen worden afgevoerd, veroorzaken problemen. Om de beperkt functionerende nieren te ontlasten is een geoptimaliseerde of gereduceerde eiwitopname van doorslaggevend belang. Het Schecker dieetvoer voor honden met nierproblemen voldoet op uitstekende wijze aan alle eisen die aan een optimaal nierdieet worden gesteld, want zowel het eiwit- als het fosforgehalte is bijvoorbeeld gereduceerd vergeleken met dat van regulier hondenvoer. Door dit kleinere eiwit- en fosforgehalte zijn er aanzienlijk minder metabolische eindproducten die door de nieren moeten worden uitgescheiden.

Schecker dieetvoer voor honden met nierproblemen is licht verteerbaar.
Het dieetvoer is verrijkt met speciale gistsoorten en plantaardige ingrediënten. Deze bevorderen een gezonde spijsvertering. Ook daarom wordt het Schecker dieetvoer zelfs door honden met een problematische spijsvertering zo goed verdragen.

Schecker dieetvoer voor honden met nierproblemen stimuleert de darmbeweging.
DOGREFORM dieetvoer voor honden met nierproblemen bevat speciaal geselecteerde voedingsvezels om regelmatige darmbewegingen te bevorderen.
Schecker dieetvoer voor honden met nierproblemen voorkomt hyperaciditeit.Door de uitgebalanceerde zuur-base-balans van het DOGREFORM dieetvoer voor honden met nierproblemen wordt verzuring van de maag voorkomen en de neiging tot braken verminderd.

Schecker dieetvoer voor honden met nierproblemen bevat licht verteerbare eiwitten (van lam) van hoge kwaliteit.
Om de stikstofhoudende eiwit-afbraakproducten zo laag mogelijk te houden, worden in het dieetvoer van Schecker alleen extra hoogwaardige eiwitten gebruikt.

Schecker dieetvoer voor honden met nierproblemen is gewoon heel erg lekker.
Dieetvoer kan nog zo gezond zijn, maar als de hond het niet lust heeft het geen zin. Daarom is bij de ontwikkeling van het DOGREFORM dieetvoer voor honden met nierproblemen extra gelet op goede acceptatie. Dit dieetvoer is zeer smakelijk en wordt ook door 'moeilijke eters' niet afgewezen.

  • Tarwevrij
  • Enige vleesbron: lam
  • Bevat geen soja, suiker, kleurstoffen

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Schecker dieetvoer voor honden met nierproblemen (droogvoer)" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.

- Volledige voeding voor volwassen honden -

Samenstelling:
granen (rijst, maïs, gerst), vlees en dierlijke bijproducten (lam, gedroogd, gemalen) Digest, plantaardige bijproducten (bietenvezels), oliën en vetten (gevogeltevet, talg), gist (gedroogd), mineralen.

Analytische bestanddelen %:
proteïne 15,9%, vet 9,8%, ruwe vezels 2,3%, anorganisch materiaal 5,7%, calcium 1,12%, fosfor 0,78%, natrium 0,23%, magnesium 0,1%, lysine 1,0%, methionine 0,35%, cystine 0,58%, linolzuur 1,3%.

Additieven/kg:
Voedingsfysiologische: vitamine A 14.000I.E, vitamine D3 1.400I.E, vitamine E 120 mg, vitamine B1 6,7 mg, vitamine B2 4,1 mg, vitamine B6 3,7 mg, vitamine B12 56 mcg, vitamine C 35 mg, cholinechloride 750 mg, D-pantotheenzuur 19 mg, nicotinezuur 33,9 mg, foliumzuur 0,9 mg, biotine 380 mcg, ijzer als ijzer-(II)-sulfaat monohydraat 71 g, zink als zinksulfaat, monohydraat 125 mg, mangaan als mangaandioxide 26 mg, koper als koper-(II)-sulfaat, pentahydraat 12,5 mg, jodium als kaliumjodaat (watervrij) 1,20 mg, selenium als natriumseleniet 0,20 mg. Fabricagenr. NL96117. Technologische: lecithine 3g. Met EU-conserveringsmiddel. Met antioxidant: sterk tocoferolhoudende extracten van plantaardige oliën.


Voedingsadvies:

Gewicht van de hond/kg
Hoeveelheid / dag in g
5 kg
110 - 135 g
10 kg
200 - 220 g
15 kg
285 - 300 g
20 kg
350 - 280 g
25 kg
425 - 450 g
De aangegeven hoeveelheden zijn richtlijnen. De hoeveelheden kunnen aangepast worden al naargelang leeftijd, activiteit en toestand van het dier. Een overgang van het tot nu toe gebruikte voer naar DOGREFORM-dieetvoer voor nieraandoeningen moet geleidelijk over meerdere dagen verdeeld plaats vinden, zodat het spijsverteringskanaal aan het nieuwe voer kan wennen. De aanbevolen voerperiode bedraagt aanvankelijk tot 6 maanden. Wij adviseren, voor het voeren of verlengen van de voerperiode uw dierenarts om advies te vragen. Vers drinkwater moet altijd klaarstaan.