PREMIUM Konijn & gierst

Artikelnummer: 059803

5 Review(s)


vanaf 10,20 incl. btw en excl. verzendkosten

(6,8 EUR / 1 kg)

Droogvoer voor volwassen honden

  • Single-proteÔne
  • Glutenvrij
  • Hypo-allergeen
  • Omega-oliŽn
  • Nutraceutische ingrediŽnten**

Premium konijn & gierst Is een premium-voer van topkwaliteit met geselecteerde en hoogwaardige ingrediŽnten. Mager, cholesterolarm konijn is de enige vleesbron. Dit maakt dit voer ideaal voor uitsluitingsdiŽten, gevoelige en allergische honden. Premium konijn & gierst is ook vrij van conventionele granen en zelfs volledig glutenvrij. Gierst en aardappelen bieden essentiŽle vezels, een uitgebalanceerde mix van essentiŽle omega-oliŽn zorgt voor een schilfervrije huid en een glanzende vacht.

Speciale ingrediŽnten, zoals een speciaal kruidenmengsel, yucca shidigera en L-carnitine, bieden een verscheidenheid aan belangrijke, nutriceutische bouwstenen** (speciale voedingsstoffen) die onder andere het immuunsysteem, het maagdarmkanaal, banden en gewrichten ondersteunen en lichaamsgeuren verminderen.

Vanwege het hoge vleesgehalte is Premium konijn & gierst vooral lekker en verteerbaar voor de hond. Konijn & gierst is dus zelfs geschikt voor gevoelige rassen, die puur preventief exclusief voer van hoge kwaliteit moeten ontvangen.

Premium konijn & gierst is vanzelfsprekend vrij van lok, smaak- en vulstoffen. Het bevat bovendien geen kunstmatige smaakversterkers en geen kleurstoffen.

Grootte: ō ca. 1,5 cm, dikte ca. 0,4 cm


?** Wat zijn nutriceutica?? Nutriceutica kunnen worden omschreven als speciaal geselecteerde voedingssupplementen die worden toegevoegd aan de basisreceptuur. Deze ingrediŽnten kunnen het lichaam heel specifieke bouwstenen leveren in optimaal te gebruiken biochemische samenstelling en hoeveelheid, waardoor ze geschikt zijn om tekorten aan voedingsstoffen aan te vullen. Op die manier kunnen nutriceutica een rol spelen bij de preventie en behandeling van ziekten en deficiŽntieverschijnselen. Nutriceutica moeten niet verward worden met stimulantia, chemische geneesmiddelen of medicamenten. Vele nutriceutica zijn oude huismiddeltjes, waar veel mensen over de hele wereld vanuit oude, overgeleverde kennis op vertrouwen. Daartoe behoren talloze kruiden en plantaardige bestanddelen, waarvan de zogenaamde 'secundaire plantenextracten' steeds meer gebruikt worden in moderne medicijnen.
 Zo vindt u de juiste maat voor uw hondBij veel Schecker-producten wordt informatie over de maten gegeven. Hier leggen wij u uit hoe u uw hond moet meten om de juiste maat voor uw viervoeter te kunnen kiezen.

Kies het gewenste product:
>> Halsbanden / halsdoeken / kettingen
>> Hondenkleding / badjassen
>> Hondentuigjes
>> Muilkorven
>> Hondenbroekjes
>> Schoenen / sokken
Halsbanden / halsdoeken / kettingen

>> Halsomtrek

Voor halsbanden, halsdoeken en kettingen hebt u de halsomtrek van uw hond nodig. Gebruik een meetlint om de halsomvang van uw hond in centimeters (cm) op te meten.


Hondentuigjes

>> Borstomtrek

Voor een tuigje hebt u de borstomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de borstomvang door met een meetlint de omtrek op de breedste plek direct achter de voorpoten tot over de rug te meten.


Hondenkleding / badjassen

>> Ruglengte

Voor hondenkleding en badjassen hebt u de ruglengte van uw hond nodig. De ruglengte bepaalt u door de afstand van de nek tot de staartaanzet op te meten.


Muilkorven

>> Snuitomtrek / (neusomtrek)

Voor muilkorven hebt u de snuitomtrek van uw hond nodig. De snuitomtrek bepaalt u door met een meetlint de gehele omtrek van onder de onderkaak tot over het neusbeen te meten.


Schoenen / sokken

>> Pootbreedte

Voor hondensokken en hondenschoenen hebt u de breedte van de poot nodig. De schoenmaat bepaalt u met behulp van de staande, volledig belaste poot op een vel papier. Trek met een potlood een lijn om de poot en meet vervolgens de breedte van de tekening op. Doorslaggevend voor de keuze van de maat is het breedste gedeelte van de poot.


Hondenbroekjes

>> Tailleomtrek

Voor bijv. Loopsheidbroekjes hebt u de tailleomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de tailleomtrek door met een meetlint de omtrek direct voor de achterpoten tot over de rug te meten. Bij honden met een dikke vacht is ons advies hondenbroekjes in de eerstvolgende grotere maat te bestellen.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "PREMIUM Konijn & gierst" is nog geen foto geŁpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.

- Volledige voeding voor volgroeide honden -

Samenstelling:
28,6% konijnenmeel, 18,9% gele gierst 18,4% sorgo, rijst, gevogeltevet, koolzaadkoek, aardappelvlokken, 2% biergist, bietenpulp, digestief, NaCl, 0,5% kruidenmengsel (paardenbloem, heermoes, smeerwortel, bernage, zonnehoed, duivelsklauw) 0,2% MOP (Omega 3 oliŽn), 0,025% L-carnitine, 0,01% Yucca shidigera extract.

Analytische bestanddelen:
23% proteÔne, 11% vetgehalte, 3,5% ruwe vezels, 7,25% anorganisch materiaal, 0,9% calcium, 0,78% fosfor, 0,31% natrium, 0,2% magnesium.

Voedingsfysiologische toegevoegde stoffen / kg:
Vitamine A (E672): 17500 IE, vitamine D3 (E671) 1750 IE, vitamine E 300 mg, vitamine C 75 mg, vitamine B1 7 mg, vitamine B2 24,5 mg, vitamine B6 14 mg, vitamine B12 119 mcg, nicotinezuur 119 mg, pantotheenzuur 56 mg, foliumzuur 3,5 mg, biotine 100 mcg, choline (als cholinechloride) 1300 mg, magnesium (als magnesiumchloride) 1100 mg, mangaan (als mangaan-II-oxide) 30 mg, ijzer (als ijzer-II-sulfaat monohydraat) 100 mg, zink (als zinksulfaat monohydraat) 175 mg, koper (als koper-II-sulfaat pentahydraat) 15 mg, jodium (als calciumjodaat) 2,11 mg, kobalt (als co.-chloride) 0,18 mg, selenium (als natriumseleniet) 0,43 mg.

Technologische toegevoegde stoffen:
Met antioxidant (houdbaarheid van de vitaminen tot aan de uiterste gebruiksdatum)

Voedingsadvies:

Gewicht van de hond
Hoeveelheid voer in g / dag
5 kg
70 - 120 g
10 kg
120 - 250 g
20 kg
250 - 390 g
30 kg
300 - 490 g
50 kg
500 - 750 g


Dit zijn richtlijnen. De benodigde hoeveelheid voer kan al naargelang het ras, de leeftijd, de grootte, de beweeglijkheid en de omgeving van de hond afwijken. De hoeveelheid voer moet zo aangepast worden, dat een optimaal lichaamsgewicht behouden blijft. Zorg dat uw hond altijd voldoende vers drinkwater heeft.
Metaboliseerbare energiewaarde (ME): 2937 kcal/kg (12,34 MJ/kg)
Bevat dierlijke proteÔne! Mag niet aan herkauwers gevoerd worden!