Hypoallergeen Insect & Lekker droogvoer

Artikelnummer: 059520


vanaf 4,50 incl. btw en excl. verzendkosten

(11,25 EUR / 1 kg)
Prijs met de voerbezorgservice: 4,27

Hoofdvoer met insecteneiwit als enige dierlijke eiwitbron - afkomstig van regionale teelt

  • Droogvoer met 14% insecteneiwit
  • Ideaal voor allergiepatiënten en sensitieve rassen
  • Yucca shidigera vermindert geuren
  • Van nutraceutische bouwstenen voor spijsverteringskanaal en gewrichte
  • Beschermt het milieu en bevordert de productie van grote mestbedrijven niet

Een volwaardig alternatief hondenvoer zonder vlees en toch met veel extra hoogwaardige eiwitten. Ideaal voor alle gevoelige rassen en allergische honden. Hypoallergeen Insect & Lecker droogvoer is graan- en vleesvrij. Alle belangrijke allergenen zijn dus uitgesloten, de hond kan herstellen zonder jeuk en andere pijnlijke klachten en krijgt gezond voer.

Hypoallergen Insect & Lecker bevat het eiwit van de Hermetia-larven. Dit 'insectenvlees' is afkomstig van regionale teelt. Het is buitengewoon lekker, heeft een uitstekende aminozuursamenstelling en is vanuit gezondheids- en voedingsoogpunt meer dan gelijkwaardig aan het 'juiste' vlees (biologische waarde 85%). Het gebruik van insecteneiwit beschermt ons milieu en onze natuurlijke hulpbronnen (geen bio-industrie voor vleesproductie). Een bijdrage aan ecologie en duurzaamheid.

Made in Germany


Grootte: Ø ca. 2 cm, dikte ca. 1,1 cmZo vindt u de juiste maat voor uw hondBij veel Schecker-producten wordt informatie over de maten gegeven. Hier leggen wij u uit hoe u uw hond moet meten om de juiste maat voor uw viervoeter te kunnen kiezen.

Kies het gewenste product:
>> Halsbanden / halsdoeken / kettingen
>> Hondenkleding / badjassen
>> Hondentuigjes
>> Muilkorven
>> Hondenbroekjes
>> Schoenen / sokken
Halsbanden / halsdoeken / kettingen

>> Halsomtrek

Voor halsbanden, halsdoeken en kettingen hebt u de halsomtrek van uw hond nodig. Gebruik een meetlint om de halsomvang van uw hond in centimeters (cm) op te meten.


Hondentuigjes

>> Borstomtrek

Voor een tuigje hebt u de borstomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de borstomvang door met een meetlint de omtrek op de breedste plek direct achter de voorpoten tot over de rug te meten.


Hondenkleding / badjassen

>> Ruglengte

Voor hondenkleding en badjassen hebt u de ruglengte van uw hond nodig. De ruglengte bepaalt u door de afstand van de nek tot de staartaanzet op te meten.


Muilkorven

>> Snuitomtrek / (neusomtrek)

Voor muilkorven hebt u de snuitomtrek van uw hond nodig. De snuitomtrek bepaalt u door met een meetlint de gehele omtrek van onder de onderkaak tot over het neusbeen te meten.


Schoenen / sokken

>> Pootbreedte

Voor hondensokken en hondenschoenen hebt u de breedte van de poot nodig. De schoenmaat bepaalt u met behulp van de staande, volledig belaste poot op een vel papier. Trek met een potlood een lijn om de poot en meet vervolgens de breedte van de tekening op. Doorslaggevend voor de keuze van de maat is het breedste gedeelte van de poot.


Hondenbroekjes

>> Tailleomtrek

Voor bijv. Loopsheidbroekjes hebt u de tailleomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de tailleomtrek door met een meetlint de omtrek direct voor de achterpoten tot over de rug te meten. Bij honden met een dikke vacht is ons advies hondenbroekjes in de eerstvolgende grotere maat te bestellen.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Hypoallergeen Insect & Lekker droogvoer" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.

- Volledige voeding voor volwassen honden -

Samenstelling:
Aardappelvlokken (40%), aardappeleiwit (21%), proteïnerijk insectenmeel (14% Hermetia illucens), zonnebloemolie, suikerbietenschnitzel, geëxtrudeerd lijnzaad, Canola, gistsoorten, chicorijpulp, lignocellulose, paardenbloem, heermoes, smeerwortelblad, bernagiekruid, zonnehoedkruid, duivelsklauwwortel,  L-carnitine, yucca-schidigera-extract, mosselvleesmeel (0,05%)

Analytische bestanddelen:
Proteïne 29%, vetgehalte 11,5%, ruwe vezels 4,6%, anorganisch materiaal 7%, vocht 9%, calcium 0,9%, fosfor 0,77%, natrium 0,45%, hoeveelheid energie: 3450 kcal/kg.

Voedingsfysiologische toegevoegde stoffen / kg:
Vitamine A (retinylacetaat) 18.000 IE, vitamine D3 (cholecalciferol) 1.800 IE, vitamine E 130 mg, vitamine B1 10 mg, vitamine B2 35 mg, vitamine B 6 20 mg, selenium (natriumseleniet) 0,3 mcg.

Voedingsadvies:

Gewicht van de hond
Hoeveelheid / dag
5 kg
80 - 100 g
10 kg
120 - 170 g
20 kg
200 - 270 g
30 kg
280 - 450 g
50 kg
500 - 650 g


Deze tabel geldt als richtlijn. De individueel benodigde hoeveelheid voer kan al naargelang het ras, de leeftijd, mate van activiteit en omgeving sterk afwijken. De hoeveelheid voer moet zo aangepast worden, dat een optimaal lichaamsgewicht behouden blijft. Zorg altijd voor vers drinkwater!