Zeck - tekenbestrijding

Artikelnummer: 080087


vanaf 7,95 incl. btw en excl. verzendkostenVoorkomt 6 uur lang beten en aanvallen van teken. Na het aanbrengen op de huid vormt zich een dichte, lang aanhoudende geurwolk (aura), die het behandelde huidoppervlak onaantrekkelijk maakt voor deze insecten.

Gebruik:
Alleen voor uitwendig gebruik! Bij kans op steken (bijv. bij de boswandeling, werken in de tuin, wandelen en sportieve activiteiten in bos- en struikrijke gebieden) nat opbrengen met 1 ml per 600 cm² huidoppervlak (5-7 x sprayen per onderarm) op het totale huidoppervlak of de te beschermen huidoppervlakken. Gelijkmatig over het lichaam verdelen. Voor het gebruik in het gezicht, dient u het product in de hand te sproeien en vervolgens over gezicht, oren en nek te verdelen. Herhalen als de werking afneemt. Het product is dermatologisch goed verdraagbaar.

"Zeck" voorzichtig gebruiken. Voor gebruik altijd het etiket en de productinformatie lezen!

Waarschuwingen en veiligheidsadviezen:
Voor gebruik schudden. // Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden. // Niet afvegen, voordat de film ingedroogd is. // Ogen en lippen niet behandelen! // Vermijd contact met ogen of slijmvliezen. // Bij contact met ogen grondig met water uitspoelen. // Niet innemen. // Aerosol niet inademen. // Bij inslikken naar de huisarts gaan. // Buiten bereik van kinderen houden. // Niet gebruiken bij allergieën tegen etherische oliën. // Voor gebruik op beschadigde / ontstoken huid huisarts raadplegen. // Alleen gebruiken waarvoor het bedoeld is en voor gebruik de gebruiksaanwijzing precies bekijken. // Bescherm het product tegen hitte, koude en directe zonnestraling. // Lege verpakking bij het afval.


Werkzaam bestanddeel:
20g/100 g p-Menthan-3,8-diol-rijke-olie

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel ""Zeck" - tekenbestrijding" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.