Zeck - tekenbestrijding

Artikelnummer: 080087


vanaf 7,95 incl. btw en excl. verzendkostenVoorkomt 6 uur lang beten en aanvallen van teken. Na het aanbrengen op de huid vormt zich een dichte, lang aanhoudende geurwolk (aura), die het behandelde huidoppervlak onaantrekkelijk maakt voor deze insecten.

Gebruik:
Alleen voor uitwendig gebruik! Bij kans op steken (bijv. bij de boswandeling, werken in de tuin, wandelen en sportieve activiteiten in bos- en struikrijke gebieden) nat opbrengen met 1 ml per 600 cm² huidoppervlak (5-7 x sprayen per onderarm) op het totale huidoppervlak of de te beschermen huidoppervlakken. Gelijkmatig over het lichaam verdelen. Voor het gebruik in het gezicht, dient u het product in de hand te sproeien en vervolgens over gezicht, oren en nek te verdelen. Herhalen als de werking afneemt. Het product is dermatologisch goed verdraagbaar.

"Zeck" voorzichtig gebruiken. Voor gebruik altijd het etiket en de productinformatie lezen!

Waarschuwingen en veiligheidsadviezen:
Voor gebruik schudden. // Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden. // Niet afvegen, voordat de film ingedroogd is. // Ogen en lippen niet behandelen! // Vermijd contact met ogen of slijmvliezen. // Bij contact met ogen grondig met water uitspoelen. // Niet innemen. // Aerosol niet inademen. // Bij inslikken naar de huisarts gaan. // Buiten bereik van kinderen houden. // Niet gebruiken bij allergieën tegen etherische oliën. // Voor gebruik op beschadigde / ontstoken huid huisarts raadplegen. // Alleen gebruiken waarvoor het bedoeld is en voor gebruik de gebruiksaanwijzing precies bekijken. // Bescherm het product tegen hitte, koude en directe zonnestraling. // Lege verpakking bij het afval.

Werkzaam bestanddeel:
20g/100 g p-Menthan-3,8-diol-rijke-olieZo vindt u de juiste maat voor uw hondBij veel Schecker-producten wordt informatie over de maten gegeven. Hier leggen wij u uit hoe u uw hond moet meten om de juiste maat voor uw viervoeter te kunnen kiezen.

Kies het gewenste product:
>> Halsbanden / halsdoeken / kettingen
>> Hondenkleding / badjassen
>> Hondentuigjes
>> Muilkorven
>> Hondenbroekjes
>> Schoenen / sokken
Halsbanden / halsdoeken / kettingen

>> Halsomtrek

Voor halsbanden, halsdoeken en kettingen hebt u de halsomtrek van uw hond nodig. Gebruik een meetlint om de halsomvang van uw hond in centimeters (cm) op te meten.


Hondentuigjes

>> Borstomtrek

Voor een tuigje hebt u de borstomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de borstomvang door met een meetlint de omtrek op de breedste plek direct achter de voorpoten tot over de rug te meten.


Hondenkleding / badjassen

>> Ruglengte

Voor hondenkleding en badjassen hebt u de ruglengte van uw hond nodig. De ruglengte bepaalt u door de afstand van de nek tot de staartaanzet op te meten.


Muilkorven

>> Snuitomtrek / (neusomtrek)

Voor muilkorven hebt u de snuitomtrek van uw hond nodig. De snuitomtrek bepaalt u door met een meetlint de gehele omtrek van onder de onderkaak tot over het neusbeen te meten.


Schoenen / sokken

>> Pootbreedte

Voor hondensokken en hondenschoenen hebt u de breedte van de poot nodig. De schoenmaat bepaalt u met behulp van de staande, volledig belaste poot op een vel papier. Trek met een potlood een lijn om de poot en meet vervolgens de breedte van de tekening op. Doorslaggevend voor de keuze van de maat is het breedste gedeelte van de poot.


Hondenbroekjes

>> Tailleomtrek

Voor bijv. Loopsheidbroekjes hebt u de tailleomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de tailleomtrek door met een meetlint de omtrek direct voor de achterpoten tot over de rug te meten. Bij honden met een dikke vacht is ons advies hondenbroekjes in de eerstvolgende grotere maat te bestellen.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel ""Zeck" - tekenbestrijding" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.