Bio-insect-shocker

Artikelnummer: 080084

1 Review(s)


vanaf 11,95 incl. btw en excl. verzendkosten

(23,9 EUR / 1 l)

Biologische ongedierte-omgevingsspray tegen vlooien, luizen, mijten en teken. Deze spray, die ook geschikt is voor gevoelige honden, heeft een samenstelling van dodecaanzuur (een verzadigd vetzuur uit kokosolie) en margosa-extract (van nature voorkomend in het neemoliezaad van de neemboom).
 
BIO-INSECT-SHOCKER is een zogenaamd afstotend middel op biologische basis, dat al na het eerste gebruik de meest voorkomende ectoparasieten (parasieten van buitenaf) bestrijdt, zodat er geen larven of eitjes in de in de omgeving en op plaatsen waar uw huisdier vaak komt achterblijven. In geval van zeer sterke infestatie kunnen vlooien, eitjes en neten ook met een shampoo tegen vlooien uit de vacht van het besmette dier worden gewassen.
 
 
Aanbevolen gebruik:
Spray de aangetaste gebieden om de 2 tot 4 weken, afhankelijk van de ernst van de besmetting. In het geval van een zeer ernstige besmetting, spray PETVITAL® BIO-INSECT-SHOCKER gedurende 3 opeenvolgende dagen en vervolgens eenmaal per week gedurende 4 weken. Spray vooral de slaapplek en andere plekken waar de hond veel komt goed in.
 
 
Algemene informatie:
Na inslikken: als grote hoeveelheden worden geconsumeerd, veel water drinken. Niet gebruiken in de buurt van de ogen. Afvalverwijdering: productresten wegbrengen naar het inzamelpunt voor huishoudelijke chemicaliën. Breng alleen helemaal lege verpakkingen naar het inzamelpunt. Gebruik het product alleen op een gerichte manier om milieuvervuiling te voorkomen.
 
Veroorzaakt ernstige oogirritatie. In geval van contact met de ogen voorzichtig met water spoelen gedurende een paar minuten. Verwijder indien mogelijk contactlenzen. Spoel verder. Raadpleeg een arts als oogirritatie aanhoudt. Als medisch advies nodig is, houd de verpakking of het etiket dan bij de hand. Buiten bereik van kinderen bewaren.
 
Waarschuwing: wees voorzichtig met het gebruik van biociden. Lees vóór gebruik altijd het etiket en de productinformatie.
 
 
Verkrijgbaar in 500 ml pompsprayfles of 1000 ml navulfles.
 


Zo vindt u de juiste maat voor uw hondBij veel Schecker-producten wordt informatie over de maten gegeven. Hier leggen wij u uit hoe u uw hond moet meten om de juiste maat voor uw viervoeter te kunnen kiezen.

Kies het gewenste product:
>> Halsbanden / halsdoeken / kettingen
>> Hondenkleding / badjassen
>> Hondentuigjes
>> Muilkorven
>> Hondenbroekjes
>> Schoenen / sokken
Halsbanden / halsdoeken / kettingen

>> Halsomtrek

Voor halsbanden, halsdoeken en kettingen hebt u de halsomtrek van uw hond nodig. Gebruik een meetlint om de halsomvang van uw hond in centimeters (cm) op te meten.


Hondentuigjes

>> Borstomtrek

Voor een tuigje hebt u de borstomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de borstomvang door met een meetlint de omtrek op de breedste plek direct achter de voorpoten tot over de rug te meten.


Hondenkleding / badjassen

>> Ruglengte

Voor hondenkleding en badjassen hebt u de ruglengte van uw hond nodig. De ruglengte bepaalt u door de afstand van de nek tot de staartaanzet op te meten.


Muilkorven

>> Snuitomtrek / (neusomtrek)

Voor muilkorven hebt u de snuitomtrek van uw hond nodig. De snuitomtrek bepaalt u door met een meetlint de gehele omtrek van onder de onderkaak tot over het neusbeen te meten.


Schoenen / sokken

>> Pootbreedte

Voor hondensokken en hondenschoenen hebt u de breedte van de poot nodig. De schoenmaat bepaalt u met behulp van de staande, volledig belaste poot op een vel papier. Trek met een potlood een lijn om de poot en meet vervolgens de breedte van de tekening op. Doorslaggevend voor de keuze van de maat is het breedste gedeelte van de poot.


Hondenbroekjes

>> Tailleomtrek

Voor bijv. Loopsheidbroekjes hebt u de tailleomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de tailleomtrek door met een meetlint de omtrek direct voor de achterpoten tot over de rug te meten. Bij honden met een dikke vacht is ons advies hondenbroekjes in de eerstvolgende grotere maat te bestellen.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Bio-insect-shocker" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.