Trainingsharnas om te lopen

Artikelnummer: 087116


vanaf 18,95 incl. btw en excl. verzendkosten(Welke maat heeft mijn hond nodig?)

Trekt en trekt uw hond constant aan de lijn waardoor hij uw armen bijna uittrekt? Met de walk-by-foot trainer is er nu een effectief trainingshulpmiddel voor het snel, effectief en moeiteloos trekken en trekken van de hond Bij dit speciale harnas wordt de riem helemaal vooraan in de borst gehaakt! Hoe meer de hond trekt, hoe meer hij zichzelf uit de gewenste richting trekt.

Zijn ademhaling wordt niet beperkt. Dikke, zachte neopreen kussentjes voorkomen ook dat hij erin valt Schuren en selectieve druk op de cruciale punten Het leereffect treedt verrassend snel op.Een merkbare verbetering is meestal merkbaar na enkele wandelingen, die bij elke volgende wandeling wordt geoptimaliseerd.

Kleur: zwart, neopreen vulling rood
Met 2 grijze reflecterende strips voor goede zichtbaarheid in het donker


Grootte:

  • S / M, borstomvang: 45-70 cm
  • M / L, borstomtrek: 55-90 cm
  • L / XL, borstomvang: 65-105 cm


Let op
: Om de juiste maat van de walking-by-foot trainer te bepalen, dient u de borstomtrek van uw hond exact achter de voorpoten te meten.Zo vindt u de juiste maat voor uw hondBij veel Schecker-producten wordt informatie over de maten gegeven. Hier leggen wij u uit hoe u uw hond moet meten om de juiste maat voor uw viervoeter te kunnen kiezen.

Kies het gewenste product:
>> Halsbanden / halsdoeken / kettingen
>> Hondenkleding / badjassen
>> Hondentuigjes
>> Muilkorven
>> Hondenbroekjes
>> Schoenen / sokken
Halsbanden / halsdoeken / kettingen

>> Halsomtrek

Voor halsbanden, halsdoeken en kettingen hebt u de halsomtrek van uw hond nodig. Gebruik een meetlint om de halsomvang van uw hond in centimeters (cm) op te meten.


Hondentuigjes

>> Borstomtrek

Voor een tuigje hebt u de borstomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de borstomvang door met een meetlint de omtrek op de breedste plek direct achter de voorpoten tot over de rug te meten.


Hondenkleding / badjassen

>> Ruglengte

Voor hondenkleding en badjassen hebt u de ruglengte van uw hond nodig. De ruglengte bepaalt u door de afstand van de nek tot de staartaanzet op te meten.


Muilkorven

>> Snuitomtrek / (neusomtrek)

Voor muilkorven hebt u de snuitomtrek van uw hond nodig. De snuitomtrek bepaalt u door met een meetlint de gehele omtrek van onder de onderkaak tot over het neusbeen te meten.


Schoenen / sokken

>> Pootbreedte

Voor hondensokken en hondenschoenen hebt u de breedte van de poot nodig. De schoenmaat bepaalt u met behulp van de staande, volledig belaste poot op een vel papier. Trek met een potlood een lijn om de poot en meet vervolgens de breedte van de tekening op. Doorslaggevend voor de keuze van de maat is het breedste gedeelte van de poot.


Hondenbroekjes

>> Tailleomtrek

Voor bijv. Loopsheidbroekjes hebt u de tailleomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de tailleomtrek door met een meetlint de omtrek direct voor de achterpoten tot over de rug te meten. Bij honden met een dikke vacht is ons advies hondenbroekjes in de eerstvolgende grotere maat te bestellen.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Trainingsharnas om te lopen" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.