LED-lichtslang

Artikelnummer: 090004

9 Review(s)


vanaf 8,95 incl. btw en excl. verzendkosten(Welke maat heeft mijn hond nodig?)

Met deze felgekleurde halsring is uw hond rondom goed zichtbaar. Het licht reikt tot op een afstand van 500 m! De led-lichtslang heeft een oplaadbare accu, die via USB (inclusief kabel) middels een computer of een stopcontactadapter opgeladen kan worden. De slang is extreem licht en waterbestendig. Knipperend of continu licht zijn instelbaar. Al naargelang de halsomtrek kan de ca. 70 cm lange slang naar wens ingekort worden.

Lengte: 20 - 70 cm
Kleur: oranje, blauw , geel

 

Tip: gebruik voor het opladen via het stopcontact onze USB-oplaadadapter (016.618)
 

Let op
: ingekorte led-lichtslangen kunnen niet geruild of geretourneerd worden!Zo vindt u de juiste maat voor uw hondBij veel Schecker-producten wordt informatie over de maten gegeven. Hier leggen wij u uit hoe u uw hond moet meten om de juiste maat voor uw viervoeter te kunnen kiezen.

Kies het gewenste product:
>> Halsbanden / halsdoeken / kettingen
>> Hondenkleding / badjassen
>> Hondentuigjes
>> Muilkorven
>> Hondenbroekjes
>> Schoenen / sokken
Halsbanden / halsdoeken / kettingen

>> Halsomtrek

Voor halsbanden, halsdoeken en kettingen hebt u de halsomtrek van uw hond nodig. Gebruik een meetlint om de halsomvang van uw hond in centimeters (cm) op te meten.


Hondentuigjes

>> Borstomtrek

Voor een tuigje hebt u de borstomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de borstomvang door met een meetlint de omtrek op de breedste plek direct achter de voorpoten tot over de rug te meten.


Hondenkleding / badjassen

>> Ruglengte

Voor hondenkleding en badjassen hebt u de ruglengte van uw hond nodig. De ruglengte bepaalt u door de afstand van de nek tot de staartaanzet op te meten.


Muilkorven

>> Snuitomtrek / (neusomtrek)

Voor muilkorven hebt u de snuitomtrek van uw hond nodig. De snuitomtrek bepaalt u door met een meetlint de gehele omtrek van onder de onderkaak tot over het neusbeen te meten.


Schoenen / sokken

>> Pootbreedte

Voor hondensokken en hondenschoenen hebt u de breedte van de poot nodig. De schoenmaat bepaalt u met behulp van de staande, volledig belaste poot op een vel papier. Trek met een potlood een lijn om de poot en meet vervolgens de breedte van de tekening op. Doorslaggevend voor de keuze van de maat is het breedste gedeelte van de poot.


Hondenbroekjes

>> Tailleomtrek

Voor bijv. Loopsheidbroekjes hebt u de tailleomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de tailleomtrek door met een meetlint de omtrek direct voor de achterpoten tot over de rug te meten. Bij honden met een dikke vacht is ons advies hondenbroekjes in de eerstvolgende grotere maat te bestellen.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "LED-lichtslang" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.