Hondensokjes, kleur: zwart/grijs

Artikelnummer: 080274

3 Review(s)


vanaf 5,95 incl. btw en excl. verzendkosten(Welke maat heeft mijn hond nodig?)

Honden houden er niet van om op parket, laminaat of gladde trappen te moeten lopen. Als ze te snel lopen, glijden ze vaak weg. Iedereen heeft dat vast wel eens gezien. Het ziet er grappig uit, maar het risico op letsel is groot. Daarnaast kunnen de nagels lelijke krassen en deukjes veroorzaken. Met onze antislip-sokken heeft uw hond een goede grip op alle soorten ondergrond. Ook geschikt als bescherming voor de poten bij lange wandelingen in de wintermaanden of als uw hond wondjes onder zijn poten heeft.
Inhoud: 4 stuks, kleur: zwart/grijs

Let op: maat poten (testmaat) bij staande poot, maat = min. - max.
Maat XS: maat poot: 2,5 - 3,5 cm - voor de allerkleinste ( bijv. Chihuahua, Yorkies etc.)
Maat S: maat poot: 3,5 - 4,5 cm - voor kleine honden ( bijv. Chihuahua, Yorkies etc.)
Maat M: maat poot: 4,0 - 5,5 cm - voor middelgrote honden (bijv. keeshond, Franse buldog etc.)
Maat L: maat poot: 4,5 - 6,5 cm - voor grote honden ( bijv. schnauzer, terriër, cocker spaniël etc.)Zo vindt u de juiste maat voor uw hondBij veel Schecker-producten wordt informatie over de maten gegeven. Hier leggen wij u uit hoe u uw hond moet meten om de juiste maat voor uw viervoeter te kunnen kiezen.

Kies het gewenste product:
>> Halsbanden / halsdoeken / kettingen
>> Hondenkleding / badjassen
>> Hondentuigjes
>> Muilkorven
>> Hondenbroekjes
>> Schoenen / sokken
Halsbanden / halsdoeken / kettingen

>> Halsomtrek

Voor halsbanden, halsdoeken en kettingen hebt u de halsomtrek van uw hond nodig. Gebruik een meetlint om de halsomvang van uw hond in centimeters (cm) op te meten.


Hondentuigjes

>> Borstomtrek

Voor een tuigje hebt u de borstomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de borstomvang door met een meetlint de omtrek op de breedste plek direct achter de voorpoten tot over de rug te meten.


Hondenkleding / badjassen

>> Ruglengte

Voor hondenkleding en badjassen hebt u de ruglengte van uw hond nodig. De ruglengte bepaalt u door de afstand van de nek tot de staartaanzet op te meten.


Muilkorven

>> Snuitomtrek / (neusomtrek)

Voor muilkorven hebt u de snuitomtrek van uw hond nodig. De snuitomtrek bepaalt u door met een meetlint de gehele omtrek van onder de onderkaak tot over het neusbeen te meten.


Schoenen / sokken

>> Pootbreedte

Voor hondensokken en hondenschoenen hebt u de breedte van de poot nodig. De schoenmaat bepaalt u met behulp van de staande, volledig belaste poot op een vel papier. Trek met een potlood een lijn om de poot en meet vervolgens de breedte van de tekening op. Doorslaggevend voor de keuze van de maat is het breedste gedeelte van de poot.


Hondenbroekjes

>> Tailleomtrek

Voor bijv. Loopsheidbroekjes hebt u de tailleomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de tailleomtrek door met een meetlint de omtrek direct voor de achterpoten tot over de rug te meten. Bij honden met een dikke vacht is ons advies hondenbroekjes in de eerstvolgende grotere maat te bestellen.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Hondensokjes, kleur: zwart/grijs" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.