Hondenschoenen

Artikelnummer: 073481

1 Review(s)


vanaf 16,95 incl. btw en excl. verzendkostenEchte loopschoenen voor dagelijks gebruik. Ideaal bij verwondingen, na lange wandelingen (pijnlijke kussentjes), voor de wintersport of bij ijs en strooizout. Ook in de zomer een enorme verlichting voor uw hond, wanneer de zon de stenen en het asfalt extreem kan verhitten. De robuuste nylonschoenen met dikke zool van bandrubber zit perfect en veilig aan de poot.

Belangrijk: meet voor u bestelt de maat van de poten van uw hond op, zoals hieronder wordt beschreven. Let op: voor + achter is de maat vaak verschillend. De tabel van hondenrassen dient enkel en alleen ter grove oriŽntatie en vervangt het opmeten niet.
 

Zo bepaalt u de juiste maat:
de juiste schoenmaat meet u bij staande, volledig belaste poten. (Om een volledige belasting te realiseren, kan het helpen om een andere poot op te tillen.) Zet alle 4 de poten na elkaar op een vel papier en trek ze met een potlood nauwkeurig om. Meet de maten hierna op het papier. Doorslaggevend bij de keus voor een schoenmaat is de breedste plek van de poot! Kies bij tussenmaten de grotere maat.

Afmeting
Voorbeeldrassen
Poten = breedste plek van de poot
XS
Bijv. voor Yorkshire terriŽr, West Highland terriŽr
4,5 cm
S-M
Bijv. voor Jack russell, Cocker spaniŽl
5 cm
M
Bijv. voor Border collie, Beagle
5,5 cm
M-L
Bijv. voor Australian Shepherd, DalmatiŽr
6 cm
L
Bijv. voor Labrador, Airdale terriŽr
6,5 cm
L-XL
Bijv. voor Golden Retriever, Setter
7 cm
XL
Bijv. voor Herdershond, Berner sennenhond
8,5 cm


Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Hondenschoenen" is nog geen foto geŁpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.