Drievoudige halsketting, verchroomd

Artikelnummer: 084029

1 Review(s)


vanaf 6,95 incl. btw en excl. verzendkosten(Welke maat heeft mijn hond nodig?)

Halskettingen zijn niet alleen functioneel, maar zijn ook een sieraad voor de hond, net als de kettingen die wij mensen dragen. Wij hebben een compleet assortiment, van eenvoudige, verchroomde stalen kettingen, tot aan 18 karaat-vergulde smalle kettingen. De smalle vergulde kettingen zijn voornamelijk geschikt als sieraad voor uw hond. Voor het behoud van de ketting moet u deze alleen gebruiken bij honden die altijd zeer braaf naast u blijven lopen.
Hoe minder en grotere schakels de ketting heeft, des te meer wordt de vacht gespaard, en hoe breder de ketting, des te comfortabeler in het dragen voor de hond.
Om de hondenketting correct om te doen, dient de complete lengte van de ketting door één van de ringen aan het einde getrokken te worden. De lus die dan wordt gevormd kan dan om de nek van de hond worden gedaan en de riem kan dan worden vastgemaakt aan de andere ring. Deze gangbare methode zorgt voor een wurgeffect als aan de riem wordt getrokken. Als alternatief kan de riem ook aan beide ringen bevestigd worden, zodat er geen wurgeffect ontstaat. De ketting moet dan echter wel perfect om de hals passen.
Onze dubbele en drierijige halskettingen hebben een 'gedeeltelijk wurgeffect', wat betekent dat de ketting slechts tot aan de stop aangetrokken kan worden, op deze manier kan de hond niet meer uit de ketting glippen en wordt ook niet meer gewurgd.

Zo vindt u de juiste maat voor uw hondBij veel Schecker-producten wordt informatie over de maten gegeven. Hier leggen wij u uit hoe u uw hond moet meten om de juiste maat voor uw viervoeter te kunnen kiezen.

Kies het gewenste product:
>> Halsbanden / halsdoeken / kettingen
>> Hondenkleding / badjassen
>> Hondentuigjes
>> Muilkorven
>> Hondenbroekjes
>> Schoenen / sokken
Halsbanden / halsdoeken / kettingen

>> Halsomtrek

Voor halsbanden, halsdoeken en kettingen hebt u de halsomtrek van uw hond nodig. Gebruik een meetlint om de halsomvang van uw hond in centimeters (cm) op te meten.


Hondentuigjes

>> Borstomtrek

Voor een tuigje hebt u de borstomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de borstomvang door met een meetlint de omtrek op de breedste plek direct achter de voorpoten tot over de rug te meten.


Hondenkleding / badjassen

>> Ruglengte

Voor hondenkleding en badjassen hebt u de ruglengte van uw hond nodig. De ruglengte bepaalt u door de afstand van de nek tot de staartaanzet op te meten.


Muilkorven

>> Snuitomtrek / (neusomtrek)

Voor muilkorven hebt u de snuitomtrek van uw hond nodig. De snuitomtrek bepaalt u door met een meetlint de gehele omtrek van onder de onderkaak tot over het neusbeen te meten.


Schoenen / sokken

>> Pootbreedte

Voor hondensokken en hondenschoenen hebt u de breedte van de poot nodig. De schoenmaat bepaalt u met behulp van de staande, volledig belaste poot op een vel papier. Trek met een potlood een lijn om de poot en meet vervolgens de breedte van de tekening op. Doorslaggevend voor de keuze van de maat is het breedste gedeelte van de poot.


Hondenbroekjes

>> Tailleomtrek

Voor bijv. Loopsheidbroekjes hebt u de tailleomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de tailleomtrek door met een meetlint de omtrek direct voor de achterpoten tot over de rug te meten. Bij honden met een dikke vacht is ons advies hondenbroekjes in de eerstvolgende grotere maat te bestellen.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Drievoudige halsketting, verchroomd" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.