Zachte ringen met gevogelte & rijst

Artikelnummer: 057776

1 Review(s)


vanaf 4,55 incl. btw en excl. verzendkosten

(3,03 EUR / 1 kg)
Op dit product is geen korting mogelijk!

* onze voormalige verkoopprijs

Droogvoer voor volwassen honden

Schecko fit malse en zachte rondjes is mals en bijzonder smakelijke voer. De gezonde en evenwichtige receptuur dekt de energie- en voedingsbehoefte van uw hond en houdt hem fit.

Schecko fit malse en zachte rondjes is ideaal voor honden van kleine tot middelgrote rassen. Ook geschikt voor kieskeurige honden, moeilijke eters, senioren met een afnemende geur en smaaksensatie of voor honden die moeite hebben met kauwen en slikken.

Grootte: Ø ca. 1,5 x 1,5 cm, dikte ca. 1 cmZo vindt u de juiste maat voor uw hondBij veel Schecker-producten wordt informatie over de maten gegeven. Hier leggen wij u uit hoe u uw hond moet meten om de juiste maat voor uw viervoeter te kunnen kiezen.

Kies het gewenste product:
>> Halsbanden / halsdoeken / kettingen
>> Hondenkleding / badjassen
>> Hondentuigjes
>> Muilkorven
>> Hondenbroekjes
>> Schoenen / sokken
Halsbanden / halsdoeken / kettingen

>> Halsomtrek

Voor halsbanden, halsdoeken en kettingen hebt u de halsomtrek van uw hond nodig. Gebruik een meetlint om de halsomvang van uw hond in centimeters (cm) op te meten.


Hondentuigjes

>> Borstomtrek

Voor een tuigje hebt u de borstomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de borstomvang door met een meetlint de omtrek op de breedste plek direct achter de voorpoten tot over de rug te meten.


Hondenkleding / badjassen

>> Ruglengte

Voor hondenkleding en badjassen hebt u de ruglengte van uw hond nodig. De ruglengte bepaalt u door de afstand van de nek tot de staartaanzet op te meten.


Muilkorven

>> Snuitomtrek / (neusomtrek)

Voor muilkorven hebt u de snuitomtrek van uw hond nodig. De snuitomtrek bepaalt u door met een meetlint de gehele omtrek van onder de onderkaak tot over het neusbeen te meten.


Schoenen / sokken

>> Pootbreedte

Voor hondensokken en hondenschoenen hebt u de breedte van de poot nodig. De schoenmaat bepaalt u met behulp van de staande, volledig belaste poot op een vel papier. Trek met een potlood een lijn om de poot en meet vervolgens de breedte van de tekening op. Doorslaggevend voor de keuze van de maat is het breedste gedeelte van de poot.


Hondenbroekjes

>> Tailleomtrek

Voor bijv. Loopsheidbroekjes hebt u de tailleomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de tailleomtrek door met een meetlint de omtrek direct voor de achterpoten tot over de rug te meten. Bij honden met een dikke vacht is ons advies hondenbroekjes in de eerstvolgende grotere maat te bestellen.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Zachte ringen met gevogelte & rijst" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.

- Volledige voeding voor volwassen honden -

Samenstelling:
Granen (4% rijst), vlees en dierlijke bijproducten (16% gevogelte), plantaardige bijproducten, groente (4% wortels), mineralen, oliën en vetten (0,3% visolie)

Analytische bestanddelen:
22,3 % proteÏne, 10,8% oliën en vetten, 2,5% ruwe vezels, 10,9% anorganisch materiaal, 18% vocht 11,4MJ/KG. ME (energiewaarde)

Voedingsfysiologische toegevoegde stoffen / kg.:
Vitamine A (retinol-acetaat) 12.000 IE, vitamine D3 (cholecalciferol) 1.200 IE, vitamine E (alpha-tocopherolacetaat) 60 mg., koper (koper-II-sulfaat pentahydraat) 16 mg., mangaan (mangaan-II-oxide) 100 mg., zink (zink-oxide) 150 mg., jodium (calcium-jodaat, watervrij) 2,2 mg, selenium (natriumselenaat 0,4 mg, ijzeroxide 2 mg ijzersulfaat 100 mg Technologische toegevoegde stoffen:
Antioxidantia en conserveringsmiddelen


Voedingsadvies:

Gewicht van de hond
Hoeveelheid per dag
5 kg
120 g
15 kg
275 g
30 kg
460 g
40 kg
600 g


Zorg altijd voor vers drinkwater.
Deze gegevens zijn richtlijnen. De juiste hoeveelheid voor uw hond kan hiervan afwijken, o.a. door de leeftijd, het temperament, het ras van de hond en de omgeving.