Walky-Dog Plus, de derde hand aan de fiets

Artikelnummer: 074580

8 Review(s)


69,95*     Je bespaart 30 %
48,99 incl. btw en excl. verzendkosten* onze voormalige verkoopprijs

Zo wordt het fietsen met de hond nog veiliger. Want met onze Walky-Dog Plus fietshouder heeft het baasje beide handen aan het stuur. Walky-Dog Plus bestaat uit een metalen afstandhouder, die met zijn patentsluiting - en dat is de clou - in slechts enkele seconden van de fiets losgemaakt en als riem gebruikt kan worden. Zo hebt u uw hond direct onder controle, als u de fiets neerzet.

Drie drukveren in de metalen afstandhouder vangen plotseling trekken of rukken op en houden de hond op veilige afstand van de fiets. De sterkte van de vering kan door het uitnemen van de losse veren gevarieerd worden. Walky-Dog Plus is universeel te gebruiken en kan aan alle bekende soorten fietsen - zelfs aan rolstoelen - bevestigd worden. De montage is kinderlijk eenvoudig en duurt ook zonder ervaring slechts een paar minuten.

Opmerking:
Walky-Dog Plus is alleen geschikt voor volwassen fietsers (lichaamsgewicht niet onder de 40 kg). De fietser moet ten minste 20 kg zwaarder zijn dan de hond. Bovendien moet Walky-Dog Plus niet gebruikt worden, als u een kind als duorijder op de fiets meeneemt!

Opmerking! Gebruik de lijn alleen in combinatie met een tuigje! Het gebruik van de halsband kan ernstige verwondingen veroorzaken.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Walky-Dog Plus, de derde hand aan de fiets" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.