Voedingssupplement 'Gewrichten'

Artikelnummer: 080373-365

1 Review(s)


17,04 incl. btw en excl. verzendkosten

(136,32 EUR / 1 kg)

Voedingssupplement - gewrichten - is een optimale mix van geselecteerde kruiden en plantencomponenten die u aan uw hond kunt geven om de gewrichten te ondersteunen. De componenten leveren waardevolle fytonutriënten, die kunnen ontbreken in de dagelijkse voeding. Ze voorzien de gewrichten en het lichaam ook van secundaire plantaardige stoffen. Het speciaal gemaakte, puur plantaardige mengsel ondersteunt het gehele bindweefselsysteem (pezen, banden, spieren, gewrichten). Op deze manier wordt het welzijn van uw hond bevorderd.
 
Bevat geen chemische toevoegingen - 100% natuurlijk!
 
Inhoud: 125 g
 


Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Voedingssupplement 'Gewrichten'" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.

- Aanvullende voeding voor honden -

Samenstelling:
duivelsklauw, gember, wilgenbast, paardenbloem, wierook

Analytische bestanddelen:
proteïne 5,1%, vetgehalte 3,0%, ruwe vezels 8,8%, anorganisch materiaal 6,6%

Voedingsadvies per hond/dag:
gedurende enkele weken aan het dagelijkse voer toevoegen. Herhaal dit na een pauze van 6 maanden. Bevochtig het droogvoer of week het kruidenmengsel kort in warm water en voeg het dan toe aan het voer. DOGREFORM voedingssupplementen voor de gewrichten kunnen indien nodig ook permanent worden gevoerd. Als meerdere DOGREFORM voedingssupplementen tegelijkertijd worden gebruikt, moeten deze dagelijks afwisselend worden gegeven Niet gebruiken bij drachtigheid!

Gewicht van de hond       in kg
Aantal theelepels/dag
bis 10 kg
2,5g ( ½ theelepels)
bis 25 kg
5 g ( 1 theelepels)
bis 50 kg
10 g ( 2 theelepels)
> 50 kg
15 g ( 2½ theelepels)