Veggie mix met rijst + sorghum

Artikelnummer: 059060


vanaf 15,90 incl. btw en excl. verzendkosten

(10,60 EUR / 1 kg)
Prijs met de voerbezorgservice: 15,10

  • Glutenvrij
Rijst-kafferkorenmix is de ideale aanvulling voor honden die gevoelig zijn voor de ingrediënten van het voer, die een dieet volgen of wat gewicht moeten verliezen. De licht verteerbare, voorgekookte rijst verhoogt het verzadigingsgevoel en zorgt dat de hond sneller vol raakt zonder dat hij veel calorieën binnen krijgt. Kafferkoren is een gierstsoort, met bijzonder veel onverzadigde vetzuren, vooral linolzuur. Van alle graansoorten is gierst echter het rijkst aan kiezelzuren. Men zegt daarom ook dat het het bindweefsel, botten, kraakbeen en ook de huid versterkt. Gierst mag in geen enkel voedingspatroon ontbreken want het maakt niet dik, heeft een lekkere smaak, reageert alkalisch in het lichaam en heeft een licht laxerende werking. Omdat gierst geen gluten bevat, is het ook geschikt voor honden die allergisch zijn voor granen.

Voedingsadvies:
Als aanvulling op de reguliere voeding. Mag tot 20% van de hoofdmaaltijd worden toegevoegd, bijv. bij BARF-voeding, ter verrijking van blikvoer of voor gewichtsreductie. Pas de hoeveelheid aan de gewichtsontwikkeling van uw hond aan.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Veggie mix met rijst + sorghum" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.

- Aanvullende voeding voor volwassen honden -

Samenstelling:
Volkorengraan (rijst 60%, kafferkoren 9%), groente (wortelvlokken, erwtenvlokken)

Analytische bestanddelen %:
Proteïne 7,7%, vetgehalte 3%, ruwe vezels 1,7,%, anorganisch materiaal 1,2%, vocht 11%

Voedingsadvies:
Als aanvulling geven naast de reguliere voeding. Kan het voer tot 20% aanvullen, bijv. bij BARF-voering als verrijking van blikvoer of als gewichtsreductie. Pas de hoeveelheid in overeenstemming met de gewichtsontwikkeling van uw hond aan.