Veggie mix met rijst + sorghum

Artikelnummer: 059060


vanaf 14,76 incl. btw en excl. verzendkosten

(9,84 EUR / 1 kg)
Prijs met de voerbezorgservice: 14,02

  • Glutenvrij

Rijst-kafferkorenmix is de ideale aanvulling voor honden die gevoelig zijn voor de ingrediënten van het voer, die een dieet volgen of wat gewicht moeten verliezen. De licht verteerbare, voorgekookte rijst verhoogt het verzadigingsgevoel en zorgt dat de hond sneller vol raakt zonder dat hij veel calorieën binnen krijgt. Kafferkoren is een gierstsoort, met bijzonder veel onverzadigde vetzuren, vooral linolzuur. Van alle graansoorten is gierst echter het rijkst aan kiezelzuren. Men zegt daarom ook dat het het bindweefsel, botten, kraakbeen en ook de huid versterkt. Gierst mag in geen enkel voedingspatroon ontbreken want het maakt niet dik, heeft een lekkere smaak, reageert alkalisch in het lichaam en heeft een licht laxerende werking. Omdat gierst geen gluten bevat, is het ook geschikt voor honden die allergisch zijn voor granen.

Voedingsadvies:
Als aanvulling op de reguliere voeding. Mag tot 20% van de hoofdmaaltijd worden toegevoegd, bijv. bij BARF-voeding, ter verrijking van blikvoer of voor gewichtsreductie. Pas de hoeveelheid aan de gewichtsontwikkeling van uw hond aan.Zo vindt u de juiste maat voor uw hondBij veel Schecker-producten wordt informatie over de maten gegeven. Hier leggen wij u uit hoe u uw hond moet meten om de juiste maat voor uw viervoeter te kunnen kiezen.

Kies het gewenste product:
>> Halsbanden / halsdoeken / kettingen
>> Hondenkleding / badjassen
>> Hondentuigjes
>> Muilkorven
>> Hondenbroekjes
>> Schoenen / sokken
Halsbanden / halsdoeken / kettingen

>> Halsomtrek

Voor halsbanden, halsdoeken en kettingen hebt u de halsomtrek van uw hond nodig. Gebruik een meetlint om de halsomvang van uw hond in centimeters (cm) op te meten.


Hondentuigjes

>> Borstomtrek

Voor een tuigje hebt u de borstomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de borstomvang door met een meetlint de omtrek op de breedste plek direct achter de voorpoten tot over de rug te meten.


Hondenkleding / badjassen

>> Ruglengte

Voor hondenkleding en badjassen hebt u de ruglengte van uw hond nodig. De ruglengte bepaalt u door de afstand van de nek tot de staartaanzet op te meten.


Muilkorven

>> Snuitomtrek / (neusomtrek)

Voor muilkorven hebt u de snuitomtrek van uw hond nodig. De snuitomtrek bepaalt u door met een meetlint de gehele omtrek van onder de onderkaak tot over het neusbeen te meten.


Schoenen / sokken

>> Pootbreedte

Voor hondensokken en hondenschoenen hebt u de breedte van de poot nodig. De schoenmaat bepaalt u met behulp van de staande, volledig belaste poot op een vel papier. Trek met een potlood een lijn om de poot en meet vervolgens de breedte van de tekening op. Doorslaggevend voor de keuze van de maat is het breedste gedeelte van de poot.


Hondenbroekjes

>> Tailleomtrek

Voor bijv. Loopsheidbroekjes hebt u de tailleomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de tailleomtrek door met een meetlint de omtrek direct voor de achterpoten tot over de rug te meten. Bij honden met een dikke vacht is ons advies hondenbroekjes in de eerstvolgende grotere maat te bestellen.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Veggie mix met rijst + sorghum" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.


-Aanvullende voeding voor volwassen honden-

Samenstelling:
volkorengraan (rijst 60%, kafferkoren 9%), groente (wortelvlokken, erwtenvlokken)

Analytische bestanddelen %:
proteïne 7,7%, vetgehalte 3%, ruwe vezels 1,7,%, anorganisch materiaal 1,2%, vocht 11%

Voedingsadvies:
Als aanvulling geven naast de reguliere voeding. Kan het voer tot 20% aanvullen, bijv. bij BARF-voering als verrijking van blikvoer of als gewichtsreductie. Pas de hoeveelheid in overeenstemming met de gewichtsontwikkeling van uw hond aan.