Veggi-mix met ontbijtgranen + groente

Artikelnummer: 059597-361

1 Review(s)


13,62 incl. btw en excl. verzendkosten

(4,54 EUR / 1 kg)
Prijs met de voerbezorgservice: 12,94

Deze energieke delicatesse van gepoft volkorengraan zoals tarwe, maïs en gerst, zoete maïs, gepofte rijst, gedroogde wortels, erwten en prei geeft ieder vleesgerecht net dat 'beetje extra' en is ideaal bij verse pens, nat blikvoer of andere vleesgerechten. Net zoals alle DOGREFORM-producten zijn ook deze graanvlokken zuivere natuurproducten en helemaal vrij van alle kleur-, lok- en geurstoffen.

Zo vindt u de juiste maat voor uw hondBij veel Schecker-producten wordt informatie over de maten gegeven. Hier leggen wij u uit hoe u uw hond moet meten om de juiste maat voor uw viervoeter te kunnen kiezen.

Kies het gewenste product:
>> Halsbanden / halsdoeken / kettingen
>> Hondenkleding / badjassen
>> Hondentuigjes
>> Muilkorven
>> Hondenbroekjes
>> Schoenen / sokken
Halsbanden / halsdoeken / kettingen

>> Halsomtrek

Voor halsbanden, halsdoeken en kettingen hebt u de halsomtrek van uw hond nodig. Gebruik een meetlint om de halsomvang van uw hond in centimeters (cm) op te meten.


Hondentuigjes

>> Borstomtrek

Voor een tuigje hebt u de borstomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de borstomvang door met een meetlint de omtrek op de breedste plek direct achter de voorpoten tot over de rug te meten.


Hondenkleding / badjassen

>> Ruglengte

Voor hondenkleding en badjassen hebt u de ruglengte van uw hond nodig. De ruglengte bepaalt u door de afstand van de nek tot de staartaanzet op te meten.


Muilkorven

>> Snuitomtrek / (neusomtrek)

Voor muilkorven hebt u de snuitomtrek van uw hond nodig. De snuitomtrek bepaalt u door met een meetlint de gehele omtrek van onder de onderkaak tot over het neusbeen te meten.


Schoenen / sokken

>> Pootbreedte

Voor hondensokken en hondenschoenen hebt u de breedte van de poot nodig. De schoenmaat bepaalt u met behulp van de staande, volledig belaste poot op een vel papier. Trek met een potlood een lijn om de poot en meet vervolgens de breedte van de tekening op. Doorslaggevend voor de keuze van de maat is het breedste gedeelte van de poot.


Hondenbroekjes

>> Tailleomtrek

Voor bijv. Loopsheidbroekjes hebt u de tailleomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de tailleomtrek door met een meetlint de omtrek direct voor de achterpoten tot over de rug te meten. Bij honden met een dikke vacht is ons advies hondenbroekjes in de eerstvolgende grotere maat te bestellen.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Veggi-mix met ontbijtgranen + groente" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.


-Aanvullende voeding voor volwassen honden-

Samenstelling:
volkorentarwe, tarwevlokken, maisvlokken, gerst, volkoren mais, erwtenvlokken (8%), rijst, wortelvlokken (2%), preivlokken (1%)

Analytische bestanddelen %:
proteïne 11%, vetgehalte 2,6%, ruwe vezels 2,%, anorganisch materiaal 1,5%, vocht 11%

Voedingsadvies:
Als aanvulling geven naast de reguliere voeding. Kan het hoofdvoer tot 20% aanvullen, bijv. bij BARF-voeding als verrijking van blikvoer of voor gewichtsafname. Pas de hoeveelheid overeenkomstig de gewichtsontwikkeling van uw hond aan. Er behoort altijd vers drinkwater klaar te staan