Universeel hek Highway 4 

Artikelnummer: 046111


69,90 incl. btw en excl. verzendkosten


Voor dit artikel rekenen wij een omvangrijke goederen toeslag van 16 euro

Voor kleine of grote honden, ons universele hek Highway is altijd goed. De stabiele stalenbuisconstructie, de geringe dwarsliggerafstand en de grote hoogte- en breedteverstelling maken dit hek tot een honden-beschermhek voor elk doel. De inbouw is kinderlijk eenvoudig. Ze zijn uitgevoerd met een snelspansysteem, waarmee ze probleemloos tussen autovloer en -dak vastgeklemd worden. Voor een optimale roestbescherming zijn alle stalen delen galvanisch veredeld.

Kleur: zwart (gepoedercoat) met 4 dwarsspijlen
Hoogte: uittrekbaar van 75 - 125 cm
Breedte: uittrekbaar van 84 - 135 cm

  • Snelle en eenvoudige in- en uitbouw
  • Traploos in de hoogte en breedte verstelbaar


Welke maat voor welke auto?

Hoe groter de afstand tussen de bovenkant rugleuningen en autodak is, des te meer dwarsspijlen moet het hek hebben om de ruimte volledig te beveiligen. Bij voertuigen met een bijzonder hoge binnenruimte (vloer-dak), zoals grote limousines etc., verdient het aanbeveling, een hek met vele dwarsspijlen te kiezen. Het hek met 10 dwarsspijlen leent zich ook voor inbouw in auto's achter de voorstoelen, want de spijlen lopen van het dak tot bijna aan de vloer en daardoor beveiligt het ook de problematische ruimte tussen de voorstoelen.
Dit universele hek is in drie verschillende afmetingen te bestellen:


Universeel hek Highway 4 (Bestelnr.: 046.111):

hoogte: 75 - 125 cm, breedte: 84 - 135 cm, 4 dwarsspijlen - voor kleine auto's. Productdetails: hier klikken

Universel hek Highway 8 (Bestelnr.: 046.114):

hoogte: 90 - 130 cm, breedte: 90 - 148 cm, 8 dwarsspijlen - voor grote busjes, vans en terreinauto's. Productdetails: hier klikken

Universeel hek Highway 10 (Bestelnr.: 046.115):
hoogte: 90 - 145 cm, breedte: 108 - 182 cm, 10 dwarsspijlen - voor grote limousines en personenauto's. Productdetails: hier klikken


Zo vindt u de juiste maat voor uw hondBij veel Schecker-producten wordt informatie over de maten gegeven. Hier leggen wij u uit hoe u uw hond moet meten om de juiste maat voor uw viervoeter te kunnen kiezen.

Kies het gewenste product:
>> Halsbanden / halsdoeken / kettingen
>> Hondenkleding / badjassen
>> Hondentuigjes
>> Muilkorven
>> Hondenbroekjes
>> Schoenen / sokken
Halsbanden / halsdoeken / kettingen

>> Halsomtrek

Voor halsbanden, halsdoeken en kettingen hebt u de halsomtrek van uw hond nodig. Gebruik een meetlint om de halsomvang van uw hond in centimeters (cm) op te meten.


Hondentuigjes

>> Borstomtrek

Voor een tuigje hebt u de borstomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de borstomvang door met een meetlint de omtrek op de breedste plek direct achter de voorpoten tot over de rug te meten.


Hondenkleding / badjassen

>> Ruglengte

Voor hondenkleding en badjassen hebt u de ruglengte van uw hond nodig. De ruglengte bepaalt u door de afstand van de nek tot de staartaanzet op te meten.


Muilkorven

>> Snuitomtrek / (neusomtrek)

Voor muilkorven hebt u de snuitomtrek van uw hond nodig. De snuitomtrek bepaalt u door met een meetlint de gehele omtrek van onder de onderkaak tot over het neusbeen te meten.


Schoenen / sokken

>> Pootbreedte

Voor hondensokken en hondenschoenen hebt u de breedte van de poot nodig. De schoenmaat bepaalt u met behulp van de staande, volledig belaste poot op een vel papier. Trek met een potlood een lijn om de poot en meet vervolgens de breedte van de tekening op. Doorslaggevend voor de keuze van de maat is het breedste gedeelte van de poot.


Hondenbroekjes

>> Tailleomtrek

Voor bijv. Loopsheidbroekjes hebt u de tailleomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de tailleomtrek door met een meetlint de omtrek direct voor de achterpoten tot over de rug te meten. Bij honden met een dikke vacht is ons advies hondenbroekjes in de eerstvolgende grotere maat te bestellen.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Universeel hek Highway 4 " is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.