Ultra-Spur voedingssupplement

Artikelnummer: 059705

1 Review(s)


vanaf 18,18 incl. btw en excl. verzendkosten

(80,80 EUR / 1 kg)
Prijs met de voerbezorgservice: 17,27

Ultra-spoor levert bouwstenen voor een optimale ontwikkeling van gewrichten en skelet

Zowel tijdens de groeifase als bij de volwassen hond is het belangrijk om aandacht te besteden aan een optimale gewrichts- en skeletontwikkeling. Alleen de toevoeging van kalk en fosfor is niet voldoende, zo ontdekte de Deense dierenarts Jens Arnbjerg in een grootschalig onderzoek. Dit sporenelementenconcentraat dat Jens Arnbjerg gebruikt, wordt gewonnen uit steenkool die 250 miljoen jaar oud is.
 
Ultra-spoor bevat zogenaamde ultra-sporenelementen, zoals de groep van lanthaniden, die in de normale dagelijkse voeding vaak niet in voldoende hoeveelheden worden aangetroffen. Er wordt aangenomen dat ultra-spoormineralen een verbetering van de gewrichtssoepelheid teweeg brengen en ook een rol spelen bij de botvorming. Er zijn nog veel onbeantwoorde wetenschappelijke vragen over de ultra-sporenelementen, maar de successen in gebruik/voeding zijn in ieder geval opmerkelijk.
 
Let op: als het voer regelmatig wordt aangevuld met ultra-spoor, is het niet nodig om ook nog kalk toe te voegen.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Ultra-Spur voedingssupplement" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.


-Aanvullende voeding voor honden-

Samenstelling:
mineralen, granen, zuivelproducten, suiker, gist.

Analytische bestanddelen %:
proteïne 8,0%, vetgehalte 0,5%, ruwe vezels 1,5%, anorganische stoffen 29,0%, calcium 0,9%, fosfor 0,6%, natrium 0,25%

Dosering:
Toevoeging van ultra-sporenelementen: uitgegroeide honden geeft men per dag 1 gram ultra-spoorelementen per 5 kg lichaamsgewicht. Pups en drachtige en zogende teven geeft men per dag 1 gram ultra-spoorelementen per 4 kg lichaamsgewicht.

Minder valide honden:
Honden met heupdysplasie (HD) en/of jicht 3 - 6 maanden per dag 2 gram ultra-spoorelementen per 5 kg lichaamsgewicht geven. Daarna per dag 1 1/2 gram ultra-spoorelementen per 5 kg lichaamsgewicht. Maatlepel: half gevuld 2 g, afgestreken 6 g en extra vol 10 g.