Tubedo® universele tube

Artikelnummer: 072180


vanaf 4,99 incl. btw en excl. verzendkosten* onze voormalige verkoopprijs

Tubedo® is een zeer veelzijdige en herbruikbare plastic tube om zelf te vullen. Tubedo® is ideaal om zelfgemaakte beloningspasta's door de hond direct uit de tube te laten likken.
Perfect voor het trainen van de hond, bijv. voor het socialiseren met andere honden, dierenartsbezoekjes, komen op bevel etc.

  • Als afleiding in moeilijke en stressvolle situaties (hardlopers, andere honden,.)
  • Naar wens en naar smaak te vullen
  • Herbruikbaar en duurzaam
  • Praktisch voor onderweg
  • Gemakkelijk te vullen dankzij de grote vulopening
  • Het praktische klapdeksel maakt doseren makkelijk
  • Makkelijk schoon te maken, vaatwasmachinebestendig (tot max. 70°C)
De Tubedo® universele tube bestaat uit 3 losse onderdelen: een zachte, goed samendrukbare tube, een schroefdop aan de onderkant en een dispenser met afsluitbare dop.


Grootte: de Tubedo® universele tube heeft een inhoud van 75 ml, is 14 cm hoog (met beide doppen) en weegt 25 g. Dit kleine lichtgewicht kan daarom gemakkelijk in de kleinste zakken worden opgeborgen.

Materiaal: de tube is gemaakt van extreem flexibel, resistent TPO, de doppen zijn gemaakt van PP. Het materiaal voor de tube is speciaal voor Tubedo ontwikkeld. Alle materialen zijn afkomstig van EU-fabrikanten en zijn geschikt voor diervoeding.


Gebruik: Schroef de dop aan de onderkant op de tube en Tubedo is klaar om gevuld te worden. Vul Tubedo naar wens en smaak van uw trouwe viervoeter. (Romige, pasta-achtige vullingen van kwark en hondenleverworst of hondenvoerpastei zijn het beste, de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos!) Sluit vervolgens de Tubedo universele tube met de doseerdop.

Overig gebruik: Tubedo® kan ook op andere manieren worden gebruikt in het (honden)huishouden, bijvoorbeeld voor shampoos, crèmes etc., maar ook bijvoorbeeld op reis of onderweg als de originele verpakking van een product te groot en onpraktisch is. Met Tubedo® kunt u niet alleen geld besparen door over te stappen op grootverpakkingen, u ontziet ook het milieu door het plastic van de vele kleinere verpakkingen te vermijden.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Tubedo® universele tube" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.