Transparante drinkfontein

Artikelnummer: 0740165


29,95 incl. btw en excl. verzendkosten
(UVP: 29.99 )Drinkfontein voor vers water met een inhoud van maar liefst 2 liter. Het altijd goed gefilterde, stromende water zet uw hond aan tot drinken en draagt zo bij aan zijn gezondheid. Vul het reservoir eenvoudig met kraanwater en doe de deksel er weer op. De veilige laagspanningspomp pompt het water rond vanuit de drinkbak bovenaan naar het waterreservoir onderaan.

Dankzij het semitransparante reservoir (BPA-vrij) kunt u op elk moment het waterniveau controleren. Daarnaast geeft een blauwe ledlamp u te allen tijde de informatie of er genoeg water in de bak zit voor uw hond. Als de led rood is, is het waterniveau te laag. Een praktische drinkfontein met mooie details die de verzorging van uw hond wat makkelijker maken.

Grootte: 16,5 x 16,5 x 21 cm
Kleur: blauw/transparant wit


Let op: Voor de USB-stekker van deze fontein heeft u een stopcontactadapter nodig. (Niet inbegrepen. (Ons artikelnr. 016618 of misschien van een oude mobiele telefoon?)) Als het niveau te laag is (rood ledlampje), vul dan onmiddellijk water bij. Zorg er altijd voor dat er voldoende water in het onderliggende reservoir staat. Als het waterpeil te laag is, kan dit pompgeluid veroorzaken en leiden tot voortijdige slijtage of pompstoringen. Lees ook de bijgevoegde gebruiksaanwijzing.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Transparante drinkfontein" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.