Touwspeelgoed

Artikelnummer: 0760687


vanaf 1,45 incl. btw en excl. verzendkostenVeel honden vinden het heerlijk om hun speelgoed in zo veel mogelijk stukjes kapot te scheuren. Anderen bijten en kauwen er het liefst op, beschadigen ze of gooien ze keer op keer met geweld weg. Of ze het nu als hun werk zien of gewoon plezier hebben, het helpt in ieder geval om de tijd te doden, en het reinigt ook op een speelse manier het gebit - iets dat heel belangrijk is en dat niet mag worden onderschat.

Dit touwspeelgoed is speciaal ontworpen om op te kauwen, mee te schudden en om uiteindelijk kapot te maken. Het is daarom heel normaal als de draden en onderdelen losraken en het speelgoed letterlijk uit elkaar wordt gehaald. Iets wat misschien op het eerste gezicht niet verstandig lijkt, maar eigenlijk heel goed is. Het doel van dit speelgoed is om te worden gerafeld, zodat de touwbundels tandplak verwijderen, net zoals tandenborstels dat doen. De lange touwtjes reiken op deze manier tussen de tanden en fungeren daardoor als flosdraad. Zo ondersteunen deze touwspeeltjes effectief de gebitshygiëne.

Honden houden er ook van als touwspeelgoed rafelt en ze ermee kunnen schudden en gooien. Het voelt als een prestatie voor ze als ze erin slagen om zo'n speeltje stukje bij beetje uit elkaar te halen. 'Succes' behalen tijdens het kauwen is leuk voor de hond, geeft ze de mogelijkheid om speels te reageren en heeft een kalmerend effect.


Materiaal: 70% katoen, 30% polyester. Alleen geverfd met natuurlijke kleurstoffen.


Grootte:

  • Touwspeeltje met balletje rood/wit ca. 19 x 7 x 7 cm
  • Touwspeeltje wortel ca. 15 x 22 x 3 x 3 cm
  • Touwspeeltje beer ca. 14 x 10 x 5 cm (diverse kleuren)
  • Touwspeeltje slipper ca. 15 x 6,5 x 6 cm (diverse kleuren)
  • Touwspeeltje muis ca. 11/29 x 6 x 6 cm

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Touwspeelgoed" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.