Tandplak-weg, animal

Artikelnummer: 080414-370


17,95 incl. btw en excl. verzendkosten

(299,17 EUR / 1 kg)

Heerlijk voersupplement ter voorkoming en bestrijding van een slechte adem, tandsteen en plak. Volgens onderzoeken hebben 85 % van alle honden tandvleesaandoeningen die de hoofdoorzaak van uitvallende tanden zijn. Ook kwalijk riekende adem en tandsteen zijn zeer wijd verbreid. Sommige rassen hebben daar meer last van dan andere. Bovendien bevat het dagelijkse voer vaak suiker (zie voerverklaring) en te weinig tandenreinigende kauwsnacks. Steeds vaker uitlopend op een bezoek aan de dierenarts. Maar dat hoeft echter niet! Nu kunt u de problemen effectief en duurzaam oplossen, ook zonder dagelijkse tandbehandeling.

PlaqueOff™ is een korrelvormig algen-extract dat in kleine hoeveelheden per dag heel eenvoudig door het voer gemengd wordt. Reeds na 3-4 weken regelmatig toedienen wordt meestal geen slechte adem meer geconstateerd, nu werkt ook de tandsteenpreventie en vervolgens ook de tandsteenverwijdering. De combinatie: 1. snelle tandsteenbehandeling door PLATINUM, 2. preventie van tandsteennieuwvorming door PlaqueOff™ is mogelijk en volgens onze tests zelfs de snelste en meest effectieve variant. PlaqueOff™ wordt door alle honden uitstekend verdragen. Al naargelang het gewicht van de hond is een set voldoende voor 2-8 maanden. Een gedetailleerde beschrijving met precieze informatie is bij iedere set ingesloten.

Inhoud: 60 g poeder

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Tandplak-weg, animal" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.

- Enkelvoudige voeding voor honden-

Samenstelling:
algen (Ascophyllum D1070).

Analytische bestanddelen:
proteïne 8%, vetgehalte 1%, ruwe vezels 8%, anorganisch materiaal 21%, vocht 12%, jodium 0,08%.

Voedingsadvies:
gewicht van de hond/kg = hoeveelheid voer per dag: tot 10 kg = ½-1 doseerlepel, 10-25 kg = 1-2 doseerlepels, v.a. 25 kg = 2-3 doseerlepels. Regelmatig 1x per dag bij het voer geven.