SOS lange hondenjas

Artikelnummer: 079018


vanaf 24,95 incl. btw en excl. verzendkostenWarme lange winterjas voor honden met behaaglijk zachte pluchevoering en een vlotte capuchon met bontkraag van polyesterpluche. Een zeer lichte jas van fijne, gemakkelijk te onderhouden en waterafstotende RPET-polyesterstof. Met 2 functionele zakjes bovenaan, een verstelbare buikomtrek en aan te rijgen achterkant voor een optimale pasvorm. Een luxueus verwerkt maar bovenal modern en vlot jasje voor het koude jaargetijde - de perfecte winterkleding voor uw viervoeter. 

Deze behaaglijk zachte lange winterjas wordt voor bijna 100% van RPET-stoffen en garen gemaakt. De grondstof RPET wordt uit ingezamelde en gerecyclede kunststof pet-flessen gewonnen, die voor deze hondenkleding hergebruikt en daarmee werkelijk perfect gerecycled worden.

Kleur: grijs/zwart met gekleurde applicaties

Maten:

  • SOS hondenjas XS  (25 cm)
  • SOS hondenjas S  (30 cm)
  • SOS hondenjas S/M  (35 cm)
  • SOS hondenjas M  (40 cm)
  • SOS hondenjas M/L  (45 cm)
  • SOS hondenjas (50 cm)
  • SOS hondenjas XL  (60 cm)

(Aangegeven afm. = van de nek (halsband) tot de aanzet van de staart)SOS - Safe our seas
Huisdieraccessoires van gerecycled plastic (RPET) als bijdrage aan het schoon houden van onze zeeën
 
Kunststof afval is een serieus probleem geworden, voor ons, voor de dieren en voor het gehele milieu. Een groot deel wordt vandaag nog altijd niet gerecycled, deels omdat de mogelijkheden ontbreken, deels omdat de grote hoeveelheid materiaal het gecompliceerd maakt, maar vaak en in grote delen van de wereld ook gewoon vanwege het gemak. Wegwerpverpakkingen belanden in de natuur en een groot deel wordt vroeger of later weggespoeld en komt vervolgens in zee terecht. Daar vormen zich gigantische kunststof afval-'eilanden', en dit is enkel het aan het wateroppervlak zichtbare deel. Zelfs ons kunststof afval kan op de meest uiteenlopende manieren uiteindelijk in de kunststofstromen van de Grote Oceaan terechtkomen, of aanspoelen aan kusten aan de andere kant van de wereld.

Met name in het Verre Oosten hebben recyclingbedrijven zich de laatste tijd gespecialiseerd in het recyclen van kunststof. Duizenden mensen voorzien in hun levensonderhoud met het verzamelen en scheiden van kunststof afval. Vooral aan de Aziatische kusten worden gigantische hoeveelheden ingezameld. Folies en pet-flessen lenen zich hier uitstekend voor, omdat het materiaal altijd hetzelfde en bekend is - ideale vereisten voor het gebruik van het gereinigde, versnipperde materiaal, zoals voormalige plastic flessen, pet-granulaat en vervolgens fijne draden. Van deze draden kunnen dan weer allerlei soorten RPET-producten
vervaardigd worden. Dus ook speeltjes en accessoires voor huisdieren zoals dit SOS-assortiment.
 
En overal waar deze producten gewild zijn en veel gekocht worden, wordt met deze vraag het verzamelen en recyclen van kunststof en
kunststof uit zee gestimuleerd. Met de aanschaf ervan draagt u zo bij aan het behoud van het milieu.
 Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "SOS lange hondenjas" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.