Seniorenvoer

Artikelnummer: 057050

2 Review(s)


vanaf 6,78 incl. btw en excl. verzendkosten

(4,52 EUR / 1 kg)
Prijs met de voerbezorgservice: 6,44

Het voordelige speciaalvoer voor oudere honden

  • Voordelig speciaalvoer
  • Speciaal voor oudere honden
  • Laag proteïnegehalte
Dit smakelijke speciaalvoer bevat alleen de beste ingrediënten. Bijzonder geschikt zijn deze complete voerbrokken voor senior-honden met gebitsproblemen. In water geweekt wordt dit voer uitgesproken soepel en kan het probleemloos, ook door honden waarvan de tanden al los zitten, worden genuttigd.

Zo vindt u de juiste maat voor uw hondBij veel Schecker-producten wordt informatie over de maten gegeven. Hier leggen wij u uit hoe u uw hond moet meten om de juiste maat voor uw viervoeter te kunnen kiezen.

Kies het gewenste product:
>> Halsbanden / halsdoeken / kettingen
>> Hondenkleding / badjassen
>> Hondentuigjes
>> Muilkorven
>> Hondenbroekjes
>> Schoenen / sokken
Halsbanden / halsdoeken / kettingen

>> Halsomtrek

Voor halsbanden, halsdoeken en kettingen hebt u de halsomtrek van uw hond nodig. Gebruik een meetlint om de halsomvang van uw hond in centimeters (cm) op te meten.


Hondentuigjes

>> Borstomtrek

Voor een tuigje hebt u de borstomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de borstomvang door met een meetlint de omtrek op de breedste plek direct achter de voorpoten tot over de rug te meten.


Hondenkleding / badjassen

>> Ruglengte

Voor hondenkleding en badjassen hebt u de ruglengte van uw hond nodig. De ruglengte bepaalt u door de afstand van de nek tot de staartaanzet op te meten.


Muilkorven

>> Snuitomtrek / (neusomtrek)

Voor muilkorven hebt u de snuitomtrek van uw hond nodig. De snuitomtrek bepaalt u door met een meetlint de gehele omtrek van onder de onderkaak tot over het neusbeen te meten.


Schoenen / sokken

>> Pootbreedte

Voor hondensokken en hondenschoenen hebt u de breedte van de poot nodig. De schoenmaat bepaalt u met behulp van de staande, volledig belaste poot op een vel papier. Trek met een potlood een lijn om de poot en meet vervolgens de breedte van de tekening op. Doorslaggevend voor de keuze van de maat is het breedste gedeelte van de poot.


Hondenbroekjes

>> Tailleomtrek

Voor bijv. Loopsheidbroekjes hebt u de tailleomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de tailleomtrek door met een meetlint de omtrek direct voor de achterpoten tot over de rug te meten. Bij honden met een dikke vacht is ons advies hondenbroekjes in de eerstvolgende grotere maat te bestellen.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Seniorenvoer" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.

- Volledige voeding voor oudere honden -

Samenstelling:
graan en plantaardige bijproducten, vlees en dierlijke bijproducten, oliën en vetten, zaden, mineralen

Analytische bestanddelen:
proteïne 17%, vetgehalte 10%, ruwe vezels 2,5%, anorganisch materiaal 5,5%, calcium 1%, fosfor 0,88%, natrium 0,29%, magnesium 0,17%, lysine 0,81%, methionine 0,31%, linolzuur 2,1%, linoleenzuur 0,42%

Voedingsfysiologische toegevoegde stoffen per kg:
vitamine A (E672) 13.500I.E, vitamine D3 (E671) 1.800I.E, vitamine E 200mg, vitamine B1 als thiaminemononitraat 3,7mg, vitamine B2 als riboflavine 5mg, vitamine B6 als pyridoxine-hydrochloride 3,7mg, vitamine B12 37mcg, vitamine C als ascorbylmonofosfaat 76,00mg, choline als cholinechloride 720mg, panthoteenzuur als calcium-D-pantothenaat 18,3mg, nicotinezuur (E375) 41,1mg, foliumzuur 0,9mg, biotine als D-(+)-biotine 366mcg, ijzer als ijzer-(II)-sulfaat, monohydraat 70mg, zink als zinksulfaat, monohydraat (E6) 120mg, mangaan als mangaan-(II)-oxide (E5) 25mg, koper-(II)-sulfaat, pentahydraat 12mg, kobalt als kobalt-(II)-sulfaat, monohydraat 2mg, jodium als kaliumjodide (E2) 1,2mg, selenium als natriumseleniet (E8) 0,20mg.

Technologische toegevoegde stoffen:
met antioxidant (sterk tocopherolhoudend extract van natuurlijke bron (E306))

Voedingsadvies:

Gewicht van de hond
Hoeveelheid voer in g / dag
2 kg
60 g
5 kg
115 g
10 kg
190 g
20 kg
320 g
30 kg
435 g
50 kg
635
70 kg
820 kg


Complete voeding voor volwassen honden. De hieronder weergegeven hoeveelheid voer is alleen maar een richtlijn. Het moet al naargelang de leeftijd, activiteit en gezondheid van het dier aangepast worden. Zet a.u.b. altijd vers water klaar voor de hond.