Schleckerche

Artikelnummer: 072185


vanaf 6,95 incl. btw en excl. verzendkostenEen praktische roller voor vloeibare snacks.

Likken is niet alleen bijzonder plezierig voor honden, het duurt ook langer dan het eten van een conventionele snack. Dit vergroot het effect van de beloning. Deze roller is daarom ideaal als beloning tijdens de training of opleiding.

Vul de roller met kant-en-klare hondensmoothies of mix uw eigen favoriete recept. Bied uw hond dan het lekkers aan om het er af te likken.

Onze tip: heel eenvoudige mengsels van yoghurt met een beetje romige hondenleverworst hebben hun waarde bewezen. Goed schudden - en klaar!

Inhoud: 50 ml roller (4 stuks), met gebruiksaanwijzing


Voor het vullen en reinigen de dop losdraaien en het opzetstuk met bal met een beetje kracht uit de fles trekken. (Als de onderdelen vochtig en glad zijn, helpt een droge theedoek of keukenpapier.) Druk na het vullen de houder met de bal goed aan totdat deze vastklikt. Goed schudden, dan schuin houden en als test de bal een beetje draaien. Bevochtig indien nodig een droge bal met een paar druppels water totdat deze gemakkelijk kan worden gedraaid.

Gebruik: draai de dop eraf. Houd de roller stevig in uw hand (niet knijpen!) en houd het uiteinde met de gevulde bal voorzichtig naar uw hond toe. Let op: voorkom dat de hond in de roller bijt! Uw hond moet eerst leren dat hij niet mag bijten of happen, maar alleen mag likken.

Belangrijke informatie: de roller 'Schleckerchen' is geen hondenspeelgoed en mag alleen worden gebruikt voor het aangegeven doel en zoals beschreven. Nooit aan de hond zelf geven! Train langzaam en voorzichtig, totdat de hond veilig heeft geleerd de snack op te likken en er niet meer in probeert te bijten! Ingeslikte onderdelen kunnen tot ernstige gezondheidsproblemen leiden!

Let goed op de juiste montage! Knijp niet in de roller tijdens gebruik. Gebruik roller 'Schleckerchen' veilig! Alleen vullen met vers, vloeibaar/romig voer en elke dag na gebruik leegmaken en reinigen.


Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel ""Schleckerche"" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.