Schecko Fit maaltijdbrok

Artikelnummer: 057010

1 Review(s)


vanaf 10,20 incl. btw en excl. verzendkosten

(3,4 EUR / 1 kg)
Prijs met de voerbezorgservice: 9,69

Droogvoer voor volwassen honden

  • op basis van gerst, maïs en vlees
  • voor volwassen honden zonder bijzondere eisen
  • voordelige, goede complete maaltijd

Dit overheerlijke complete voer voor elke hond is een absoluut meesterwerk. Samengesteld van uitsluitend goede ingrediënten die letterlijk 'in de bek' smelten. Complete brokken bevatten veel lekker vlees, granen en veel vitamines en mineralen. Deze knapperige brokken smaken echt uniek en lokken zelfs kieskeurige honden naar hun voerbak - probeer het maar!

Grootte: Ø ca. 1,6 cm, dikte ca. 0,8 cmZo vindt u de juiste maat voor uw hondBij veel Schecker-producten wordt informatie over de maten gegeven. Hier leggen wij u uit hoe u uw hond moet meten om de juiste maat voor uw viervoeter te kunnen kiezen.

Kies het gewenste product:
>> Halsbanden / halsdoeken / kettingen
>> Hondenkleding / badjassen
>> Hondentuigjes
>> Muilkorven
>> Hondenbroekjes
>> Schoenen / sokken
Halsbanden / halsdoeken / kettingen

>> Halsomtrek

Voor halsbanden, halsdoeken en kettingen hebt u de halsomtrek van uw hond nodig. Gebruik een meetlint om de halsomvang van uw hond in centimeters (cm) op te meten.


Hondentuigjes

>> Borstomtrek

Voor een tuigje hebt u de borstomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de borstomvang door met een meetlint de omtrek op de breedste plek direct achter de voorpoten tot over de rug te meten.


Hondenkleding / badjassen

>> Ruglengte

Voor hondenkleding en badjassen hebt u de ruglengte van uw hond nodig. De ruglengte bepaalt u door de afstand van de nek tot de staartaanzet op te meten.


Muilkorven

>> Snuitomtrek / (neusomtrek)

Voor muilkorven hebt u de snuitomtrek van uw hond nodig. De snuitomtrek bepaalt u door met een meetlint de gehele omtrek van onder de onderkaak tot over het neusbeen te meten.


Schoenen / sokken

>> Pootbreedte

Voor hondensokken en hondenschoenen hebt u de breedte van de poot nodig. De schoenmaat bepaalt u met behulp van de staande, volledig belaste poot op een vel papier. Trek met een potlood een lijn om de poot en meet vervolgens de breedte van de tekening op. Doorslaggevend voor de keuze van de maat is het breedste gedeelte van de poot.


Hondenbroekjes

>> Tailleomtrek

Voor bijv. Loopsheidbroekjes hebt u de tailleomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de tailleomtrek door met een meetlint de omtrek direct voor de achterpoten tot over de rug te meten. Bij honden met een dikke vacht is ons advies hondenbroekjes in de eerstvolgende grotere maat te bestellen.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Schecko Fit maaltijdbrok" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.

- Volledige voeding voor volwassen honden -

Samenstelling:
graan, vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, mineralen.

Analytische bestanddelen %:
proteïne 22,0%, vetgehalte 8,0%, ruwe vezels 3,0%, anorganisch materiaal 9,5%, calcium 2,70%, fosfor 1,50%, natrium 0,35%, magnesium 0,13%.

Voedingsfysiologische toegevoegde stoffen per kg:
vitamine A 12000 I.E., vitamine D3 1200 I.E., vitamine E 80 mg, vitamine B1 10 mg, vitamine B2 15 mg, vitamine B6 15 mg, vitamine B12 120 mcg, foliumzuur 4 mg,
Ca-D-pantothenaat 40 mg, niacine 100 mg, biotine 200 mcg, 150 mg ijzer (als ijzer-II9-sulfaat, monohydraat), 130 mg zink (als glycine-zinkchelaat, hydraat), 12 mg mangaan (als mangaan(-II)-oxide), 15 mg koper (als glycine-koperchelaat, hydraat), 1,70 mg jodium (als (alciumjodide), 0,21 mg selenium (als natriumseleniet).

Technologische toegevoegde stoffen per kg:
BHT (E321)
Antioxidant: sterk tocopherolhoudend extract van natuurlijke bron.

Voedingsadvies:

Gewicht van de hond
Hoeveelheid / dag in g
5 kg
90 - 110 g
10 kg
140 - 170 g
20 kg
210 - 270 g
35 kg
310 - 390 g


Er behoort altijd vers drinkwater klaar te staan.
De weergegeven hoeveelheid voer is een vrijblijvende aanbeveling. Het moet al naargelang de leeftijd, activiteit en gezondheid van het dier aangepast worden.