Schecker Vital Globuli

Artikelnummer: 080216


vanaf 10,20 incl. btw en excl. verzendkosten

(1020,00 EUR / 1 kg)
Prijs met de voerbezorgservice: 9,89

Voor verzorging van binnenuit®
 
Bloesemremedies volgens de leer van Dr. Bach zijn al sinds jaar en dag bekend en betrouwbaar. Met Bach-bloesem zijn zelfs de meest gevoelige dieren te verzorgen als ze in geestelijke nood raken. Het voordeel van gebruiksklare mengkwaliteiten is dat de hondenbezitter niet eerst de optimale bloesems bij elkaar hoeft te zoeken of te laten mengen. In goed gecombineerde mengkwaliteiten versterken de componenten elkaar bovendien.
 
Door de bolletjesvorm wordt het toedienen van deze echte Bach-bloesemremedies ook nog een keer eenvoudiger en veel, veel praktischer. De bolletjes zijn bovendien vrij van alcohol. Met Schecker Vital Globuli heeft u direct de optimale verhouding van bloesemremedie bij de hand, om in geval van nood of bij bepaalde gelegenheden zeer snel hulp te kunnen bieden.

inhoud: 10 g

Toediening: 8-10 bolletjes 2-3 keer per dag, opgelost in drinkwater of gemengd door het voer.


1. Acute situaties
Positieve invloed bij emotioneel stressvolle situaties (zoals noodsituaties, stress, uitzonderlijke situaties, zoals ongelukken, operaties etc.).
 
2. Angst
Bij angst van welke aard dan ook, bijv. voor mensen, andere honden, voorwerpen, geluiden, maar ook bij vreselijk angstige honden. Een combinatie met nummer 1 Acute situaties is mogelijk.
 
3. Agressie
Voor agressief gedrag van welke aard dan ook, inclusief vernielzucht, dreigende uitingen, voortdurend blaffen.
 
4. Leren
Bij slecht begrip en moeilijkheden met leren, bij problemen met het netjes houden van het huis.
 
5. Uitputting
Bij herstel na ziekte of operaties, bij verzwakte honden.
 
6. Verdriet
Bij rouw, na verandering van locatie/verhuizing, verlies van verzorger of dierlijk vriendje, bij onderbrenging in een dierenpension.
 
7. Vitaliteit
Bij revalidatie en behoud van vitaliteit. Voor ontgifting (kuur gedurende 4 weken 1x per jaar).
 
8. Ouderdom
Voor vitaliteit en levensvreugde op hoge leeftijd. Geeft zelfvertrouwen en veiligheid in het dagelijks leven.


Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Schecker Vital Globuli" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.

Vital Globuli voor honden - 1. Acute situatie
bolletjes van sucrose (suiker) met de volgende bloemenessenties volgens de leer van Dr. Bach: Rock Rose (zonneroosje), Cherry Plum (kerspruim), Clematis (bosrank), Impatiens (reuzenbalsemien), Star of Bethlehem (vogelmelk). 


Vital Globuli voor honden - 2. Angst

bolletjes van sucrose (suiker) met de volgende bloemenessenties volgens de leer van Dr. Bach: Aspen (esp), Cherry Plum (kerspruim), Mimulus (maskerbloem), Rock Rose (zonneroosje). 


Vital Globuli voor honden - 3. Agressie

bolletjes van sucrose (suiker) met de volgende bloemenessenties volgens de leer van Dr. Bach: Beech (beuk), Holly (hulst), Impatiens (reuzenbalsemien), Vine (wijnstok).


Vital Globuli voor honden - 4. Leren
bolletjes van sucrose (suiker) met de volgende bloemenessenties volgens de leer van Dr. Bach: Centaury (duizendguldenkruid), Chesnut Bud (knop paardenkastanje), Hornbeam (haagbeuk), Wild Oat (ruwe dravik).


Vital Globuli voor honden - 5. Uitputting
bolletjes van sucrose (suiker) met de volgende bloemenessenties volgens de leer van Dr. Bach: Elm (veldiep), Gorse (gaspeldoorn), Oak (zomereik), Olive (olijf).


Vital Globuli voor honden - 6. Verdriet

bolletjes van sucrose (suiker) met de volgende bloemenessenties volgens de leer van Dr. Bach: Honeysuckle (kamperfoelie), Larch (lariks), Mustard (herik). 


Vital Globuli voor honden - 7. Vitaliteit
bolletjes van sucrose (suiker) met de volgende bloemenessenties volgens de leer van Dr. Bach: Chicory (cichorei), Clematis (bosrank), Crab Apple (wilde appel), Elm (veldiep). 
 

Vital Globuli voor honden - 8. Ouderdom

bolletjes van sucrose (suiker) met de volgende bloemenessenties volgens de leer van Dr. Bach: Aspen (esp), Cherry Plum (kerspruim), Holly (hulst).