Schecker hondenkaas

Artikelnummer: 057033

2 Review(s)


vanaf 5,64 incl. btw en excl. verzendkosten

(56,40 EUR / 1 kg)

Milde, zachte Goudse kaas voor honden. De originele Hollandse, smeuïge kaas wordt geproduceerd met zeer weinig toegevoegd zout en zonder enige conserveringsmiddelen. Door de speciale verpakking is de kaas lang houdbaar en behoudt hij zijn zachte structuur en unieke aroma. Een zeer speciale traktatie voor alle honden. Ook ideaal voor oudere honden en de kaas wordt meestal goed verdragen door honden met een allergie.

Inhoud: 100g (5 x 20 g; verpakt in porties voor optimale kwaliteit en versheid)


Voedingstip: In plaats van de hond het stukje kaas te geven, kunt u het ook op een likmat drukken, zodat hij veel langer van deze unieke traktatie kan genieten.

Bewaaradvies: goed afgesloten, droog en beschermd tegen licht bewaren, indien mogelijk licht gekoeld, anders bij kamertemperatuur bewaren. Bewaar geopende verpakkingen van 20 g alleen op een koele plaats en maak deze snel op.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Schecker hondenkaas" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.

- Aanvullende voeding voor honden -

Samenstelling:
100% kaas (van 97,6% melk en zuivelproducten (gepasteuriseerde melk), zout. Vervaardigd met behulp van stremsel en startercultuur.

Analytische bestanddelen:
29% proteïne, 15,7% vetgehalte (10,8% verzadigde vetten, 4,4% onverzadigde vetten, 0,5% meervoudig onverzadigde vetten), 0% ruwe vezels, 3,6% anorganisch materiaal, 49,5% vocht. 261 kcal / 1092kJ per 100 g. In analyse-uitkomsten is rekening gehouden met de voor natuurproducten gebruikelijke afwijkingen.

Voedingsadvies:
als snack passend bij de grootte van de hond tot 1 per dag naast de reguliere voeding geven. Zorg altijd voor vers drinkwater.