Runderoren met schelp

Artikelnummer: 059290


vanaf 11,95 incl. btw en excl. verzendkosten

(1,20 EUR / 1 per stuk /stuks)
Prijs met de voerbezorgservice: 11,59

Natuurlijke, geweldige snack of beloning: aan de lucht gedroogde runderoren als kauwsnacks voor honden. Deze reukarme, droge, schone en vetarme oren zijn geschikt om de tanden te reinigen doordat ze resten en plak verwijderen, zodat een slechte adem effectief wordt bestreden. Het kauwen op deze grote oren is een zinvolle activiteit voor alle honden, omdat het, zoals bij alle kauwsnacks, de hond kalmeert en zijn kauwinstinct bevredigt.

Onze Schecker runderoren met spieren bevatten geen conserveringsmiddelen, kleurstoffen of andere toevoegingen.

Runderoren zijn een goed verteerbaar en vetarm alternatief voor varkensoren. Vooral voor honden die geen varkensvleesproducten mogen eten (allergie) of niet mogen hebben (bijv. vanwege het vetgehalte) zijn deze Schecker runderoren met spieren een goede keuze.

Runderoren bestaan voornamelijk uit huid en kraakbeen. Ze zijn daarom rijk aan natuurlijk collageen dat zeer goed is voor het hondenlichaam. Runderoren zijn verzadigend, maar over het algemeen licht verteerbaar en worden goed verdragen.


Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Runderoren met schelp
" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.

- Enkelvoudige voeding voor honden -

Samenstelling:
100% runderoren

Analytische bestanddelen:
81% proteïne, 7% vetgehalte, 7% ruwe vezels, 3% anorganisch materiaal. Samenstelling, grootte, gewicht per stuk etc. zijn onderworpen aan de voor natuurproducten gebruikelijke verschillen.

Voedingsadvies:
Als kauwsnack naast de reguliere maaltijden geven. Zorg altijd voor voldoende drinkwater.