Pups - werpkist

Artikelnummer: 088421


vanaf 79,99 incl. btw en excl. verzendkosten* onze voormalige verkoopprijs

Nu NIEUW - in een verbeterde uitvoering!

Goed doordachte Schecker werpkisten voor kleine tot middelgrote hondenrassen. Deze kisten zijn heel bewust van hoogwaardig natuurhout gemaakt en het gebruik van kunststoffen is vermeden. Ook is het hout niet gelakt. Het bouwpakket kan na gebruik weer ruimtebesparend worden ingeklapt of daarna als hondenbed gebruikt worden (de afstandsplanken voor puppybescherming zijn uitneembaar). De bodemplaat is er alleen los ingelegd.
 
Als bekleding kunt u het beste kiezen voor meerdere eenvoudige (oude) hondendekens, die op een later ogenblik, als er geen grote vuilopeenhopingen meer dreigen, ook vervangen kunnen worden door luxueuzere dekens of ligmatten.
 
Zodra de pups er zijn, dient het deurpaneel met het bijgevoegde plankje gesloten te worden, zodat overactieve pups niet onbedoeld van de teef gescheiden raken.
 
Bestel een werpkist die groot genoeg is.

Wij adviseren de werpkist niet exact naar de grootte van uw teef te kiezen, maar gezien de benodigde ruimte van een uitgestrekt liggende teef minstens een maat groter te bestellen. Houdt hierbij ook rekening met de 5,5 cm brede pupbeschermingsstroken rondom aan de binnenzijde.


Wij wensen u veel geluk met uw hond en haar pups!


Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Pups - werpkist" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.