PLATINUM Natural Care - van tandsteen

Artikelnummer: 080405


vanaf 29,95 incl. btw en excl. verzendkosten

(460,77 EUR / 1 l)

De unieke Clean+Care methode voor het verwijderen van tandsteen en het bestrijden van een slechte adem!

  • geen dierenartskosten
  • geen risicovolle verdoving
  • praktisch thuis aan te brengen

PLATINUM Oral Clean+Care heeft na korte tijd een duidelijk zichtbaar effect: tandsteen wordt geleidelijk minder, ontstekingen van het tandvlees en een slechte adem verminderen al na enkele toepassingen. Als u de eerste behandeling na ca. 3 tot 6 weken heeft voltooid, is één keer per 3 dagen aanbrengen voldoende om de vorming van nieuw tandsteen te voorkomen, te beschermen tegen ontstekingen van het tandvlees en om een langdurig slechte adem te voorkomen.


Slechte adem: meer dan alleen een vervelend kwaaltje

Kent u dat? U ligt lekker op de bank en uw hond hijgt u vriendelijk toe. Hoe fijn zou het zijn als u dan niet weg hoeft te draaien, omdat hij onaangenaam ruikt. Met PLATINUM Oral Clean+Care bestrijdt u de oorzaak van een slechte adem veroorzaakt door bacteriën die vastzitten aan tandplak of tandsteen op een snelle en effectieve manier. Maar een slechte adem is niet alleen een vervelende bijwerking, het kan ook een indicatie zijn van een beginnende of bestaande ziekte.

Als PLATINUM Oral Clean+Care de slechte adem na een paar dagen niet heeft weggenomen, raadpleeg dan uw dierenarts.

De dierenarts kan tandsteen mechanisch verwijderen met handinstrumenten of door middel van ultrasone apparatuur. Meestal moet het dier dan onder narcose. Hierdoor worden ze echter wel blootgesteld aan een zeker risico op intolerantie. Ondanks de steeds verdergaande ontwikkeling van narcosemiddelen leidt anesthesie in 0,3 procent van alle gevallen zelfs tot de dood. Een verdoving is daarom altijd iets dat u uw huisdier indien mogelijk moet besparen. Dankzij PLATINUM Oral Clean+Care kunt u dat ook, in ieder geval voor het verwijderen van tandsteen.


Spray of gel?

PLATINUM Oral Clean+Care-spray is de eenvoudigste manier om het middel aan te brengen. Afhankelijk van het gewicht van het dier, 's morgens en 's avonds 2 tot 6 keer sprayen - dat is alles. Maar niet elk dier kan het onbekende geluid van een spray verdragen. Er is ook een gel die u gewoon met uw vinger of op een platte plastic lepel in de bek stopt. Daarbij raden we aan om de gel eenvoudig met uw vinger op de onder- of bovenkaak af te "vegen."


Let op
: de dieren mogen 30 minuten voor en na het aanbrengen niet eten of drinken! Zo kan PLATINUM Oral Clean+Care zijn volledige werking ontplooien!


 


Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "PLATINUM Natural Care - van tandsteen" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.

Samenstelling Care Gel Salmon:
water, citruszaadextract, kruidenoliën, zalmolie, alcohol, natuurlijk geleermiddel
 
Samenstelling Gel Classic:
water, citruszaadextract, kruidenoliën, alcohol, natuurlijk geleermiddel
 
Samenstelling Spray Classic:

water, citruszaadextract, kruidenoliën, alcohol