Plasband voor reuen JustinCase

Artikelnummer: 075350


vanaf 16,95 incl. btw en excl. verzendkostenModieuze, comfortabele plasband met klittenband. Met gaasvak aan de binnenkant voor het inbrengen van een absorberende (papieren) zakdoek of een speciale pad. De band kan eenvoudig om de taille worden gedaan en beschermt het tapijt en de hondenmand tegen vlekken veroorzaakt door ongewenst urineverlies (incontinentie). Ook effectief als plasbeschermer tegen ongewenst markeergedrag, bijvoorbeeld op meubels. Een mooie plasband waarmee elke reu gezien mag worden.

Kleur: zwart met krijtstrepen

Materiaal: buitenkant: 100% polyester. Voering: 80% polyester, 20% polyamide / 95% polyester, 5% elastan. Wasbaar op 30 °C.

Maten:

  • XXXS, taille: 18-24 cm, breedte van de band: 9 cm
  • XXS, taille: 24-30 cm, breedte van de band: 10 cm
  • XS, taille: 32-38 cm, breedte van de band: 13 cm
  • S, taille: 40-48 cm, breedte van de band: 16 cm
  • M, taille: 50-58 cm, breedte van de band: 19 cm
  • L, taille: 60-68 cm, breedte van de band: 25 cm

Zorg ervoor dat u de tailleomtrek meet (achteraan voor de heupen). Meet niet te strak.


Opmerking: de meeste honden moeten wel even wennen aan het broekje. Wij raden daarom aan om het broekje de eerste keer maar kort aan te doen. Verwissel de pads regelmatig voor comfort tijdens het dragen.

Let op: deze band mag alleen worden gebruikt wanneer dat nodig is en dan binnenshuis. Hij moet buiten en tijdens de wandeling worden verwijderd, omdat de band het plassen aanzienlijk belemmert!

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Plasband voor reuen JustinCase" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.