Pawzler

Artikelnummer: 0760697


vanaf 4,95 incl. btw en excl. verzendkosten • Hondensnuffelend puzzelspel. Eén stuk speelgoed - bijna eindeloos veel verschillende manieren om te spelen.
Leg de bouwstenen van het Pawzle-puzzelspel naar keuze op de bodemplaat, vul ze met lekkernijen en ga aan de slag!
Laat de hond aan de brokken eten ruiken, help hem om ze eerst te openen en laat hem de brokken eruit vissen. Wat een gevoel van voldoening voor je kleintje!

Zoals altijd, en hier in het bijzonder geldt: oefening baart kunst! Maar ook een goede neus en een geoefend geheugen helpen om eerst de lekkernijen te vinden en er dan bij te komen. Schuifregelaars, verschillende flappen, wielen, soms druk op links, soms optillen vanaf rechts - het is niet gemakkelijk, maar het traint je op een speelse manier, helpt tegen verveling en alledaagse eentonigheid, en uiteindelijk is er altijd een verborgen beloning!

Verander de bijgevoegde Pawzel-eenheden voor meer variatie. Gewoon een Pawzle omdraaien is in het begin een grote uitdaging voor veel honden. Leren leren - zo werkt echte hersentraining voor honden!

Leveringsomvang: Set bestaande uit: 1 bodemplaat (24 x 18 cm) met 7 individuele spellen die samen 15 traktatie-verstopplaatsen opleveren (2 x Maya (oranje), 2 x Zoey (geel), 2 x Oli (lichtblauw ), 1 x Onix (donkerblauw)). Een extra Pawzle-bouwsteen is al bij de levering inbegrepen, zodat het spel gevarieerd kan worden.

Het idee achter Pawzler:
Elke basis heeft 12 slots. De afzonderlijke pawzles (puzzelbouwstenen) hebben een ander aantal nodig. Bijvoorbeeld Zoey (geel) - 1 slot, Maya, Nai en Onix - elk 2 slots, Oli en Kaya - 4 slots. (Nai en Kaya zijn niet inbegrepen, deze en andere bouwstenen en uitbreidingssokkels zijn apart te bestellen.)
Meerdere basissen verbinden: Twee basissen kunnen worden verbonden met de 2-delige Pawzle-bouwstenen Nai (groen), Onix (donkerblauw) en de 4-delige Kaya (geel met blauw) en Oli (lichtblauw). Het Pawzler-spel kan dus naar wens worden vergroot, uitgebreid en gevarieerd!

Door de verscheidenheid aan vulbare stashes kan Pawzler ook worden gebruikt als slowfeeder voor regulier droogvoer. Dit werkt vooral goed voor kleinere rassen.

Losmaken/verwijderen van de puzzelbouwstenen van de bodemplaat:
Druk de betreffende klem samen onder de bodemplaat totdat de puzzel er bovenaan uitspringt. Veilig spelen vereist een stevige grip en dus een beetje druk bij het loslaten.

Pawzler snuffelspel tips:
 • Overbelast de hond niet: Begin niet met het volledig uitrusten van de bodemplaat, maar altijd met een enkel puzzelstukje eraan. Pas als alle spellen zijn gespeeld, koppel je meerdere blokken tegelijk.
 • Moeilijkheidsgraad verhogen: Er zijn veel verschillende Pawzle-bouwstenen. Zo kan de hond steeds nieuwe uitdagingen aangaan. Herschik de Pawzles of draai eenvoudig de blokken om de moeilijkheidsgraad voor de hond te vergroten.
 • Speel samen en houd hem goed in de gaten om uw hond te leren spelen met Pawzler. Als uw hond op het speeltje begint te kauwen of andere tekenen van frustratie vertoont, moedig hem dan aan en richt zijn aandacht op het vinden van de lekkernijen. Speel niet met de Pawzler totdat hij is gekalmeerd.


Kaya Pawzle
Puzzelbouwsteen voor Pawzler-basisplaten.

Kaya heeft 4 verstopplekken voor lekkernijen. Hiervan zijn er maximaal 2 geheel af te sluiten met de schuifjes of gedeeltelijk af te sluiten met een geurgaatje. De blauwe schuifregelaars zijn gemakkelijk te verplaatsen, maar de schuifregelaar die in een halve cirkel beweegt, vormt een veel grotere uitdaging dan de schuifregelaar die in een rechte lijn beweegt. Voor 1-3 brokjes tot ca. 1 cm per verstopplek.

Kleur: geel met blauwe schuifjes
Afmeting ca. 12 x 12 x 4,5 cm
Peach Pawzle
Puzzelbouwsteen voor Pawzler-basisplaten.

Peach heeft een schuifdeksel waaronder 1 of meerdere lekkernijen verstopt kunnen worden. Nadat uw hond het lekkers heeft opgesnoven, moet hij het deksel openduwen met zijn poot, tong of neus. Als hij hem openschuift, wordt tegelijkertijd een andere Pawzle-bouwsteen gesloten doordat de deksel eroverheen schuift. Uw hond moet dus het deksel weer sluiten om bij de volgende lekkernij te komen. Peach heeft 1 verstopplek. Voor 1 of meerdere brokjes tot 1,5 cm.

Kleur: donkeroranje
Afmeting ca. 6 x 6 x 5,5 cm
Nai Pawzle
Puzzelbouwsteen voor Pawzler-basisplaten.

Een klepje van 4,5 cm is verbonden met een eenvoudig te gebruiken driehoekige wipper. Als de hond de driehoek omklapt, gaat het klepje open en wordt de verstopplek voor het lekkers zichtbaar. Wat voor ons makkelijk lijkt, moet de hond eerst leren. Als we Nai vervolgens 90 of 180 graden draaien op de basisplaat, moet de hond dit zelfs weer opnieuw leren. Alleen dan, en alleen geleidelijk, zal hij het mechanisme leren begrijpen en correct hanteren. Dit is hoe 'leren leren' werkt voor honden. Nai is één van de eenvoudigere puzzelspellen en heeft 1 verstopplek. Voor 1 tot meerdere brokjes tot 1,5 cm.

Kleur: groen
Afmeting ca. 12 x 6 x 4,5 cm
Pawzler Base
Met de extra Pawzler Base kunt u het Pawzler-spel tot in het oneindige uitbreiden en variëren. Elke basis heeft 12 verstopplekken en kan worden opgebouwd met 4 tot 12 individuele Pawzle-puzzelbouwstenen (afhankelijk van hun grootte). Verschillende basissen kunnen b.v. worden verbonden aan de Pawzles Oli, Maya, Onix, Nai of Kaya. Het Pawzler-spel kan dus naar wens worden vergroot, uitgebreid en gevarieerd! 12 verstopplekken

Kleur: grijs
Afmeting ca. 24 x 18 x 1,5 cmAlgemene informatie:
 • Alle Pawzle-onderdelen zijn volledig waterdicht en daardoor gemakkelijk schoon te maken, en zelfs vaatwasmachinebestendig.
 • Alle Pawzler-producten zijn ontwikkeld voor gezamenlijk (= interactief) spelen voor hond en mens. Laat uw hond nooit alleen met een Pawzler spelen. Niet aanbevolen voor hongerige of nerveuze honden.
 • De Pawzler is slechts in beperkte mate geschikt voor zeer grote rassen en voor rassen met een stompe neus. Hulp is dan altijd nodig.
 • Gebruik alleen de puzzelbouwstenen die stevig zijn bevestigd aan de speciale Pawzler Base (basisplaat). Anders kan de hond gemakkelijk één Pawzle-bouwsteen in zijn bek stoppen en deze kapot maken.
<Materiaal: bestendig polypropyleencopolymeer dat niet gevoelig is voor breukjes. Het materiaal wordt ook gebruikt voor allerlei huishoudelijke artikelen, is BPA-vrij en voldoet aan de strenge FDA-eis 21 CFR 177.1520 voor producten die in contact komen met voedsel.


Let op:
 • Houd toezicht op uw hond tijdens het spelen.
 • Laat de hond niet alleen met dit speelgoed spelen.
 • Beschadigd speelgoed moet onmiddellijk worden verwijderd en weggegooid.
 • De Pawzle-bouwstenen zijn niet om op te bijten of kauwen en mogen alleen gebruikt worden voor het beschreven doel.
 • Dit spel wordt niet aanbevolen voor hongerige of nerveuze honden.
 • De bouwstenen niet demonteren, ook niet voor schoonmaakdoeleinden.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Pawzler" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.