Nutraceutische vloeibare biotine

Artikelnummer: 059897-452

2 Review(s)


11,34 incl. btw en excl. verzendkosten

(113,40 EUR / 1 kg)
Prijs met de voerbezorgservice: 10,77

De oplossing voor veel honden met huid- en vachtproblemen. Dit hoog geconcentreerde biotinepreparaat stimuleert namelijk de vachtstofwisseling door gerichte ondersteuning te bieden bij voedingsgerelateerde deficiëntiesymptomen. Een doffe, ruwe vacht, roos en een jeukende huid zijn vaak binnen een paar weken verleden tijd. Slechts 1 ml per dag, eenvoudig gemengd met de dagelijkse voeding, is meestal voldoende om uw hond er na enkele weken weer schitterend uit te laten zien!

Voor honden die volgens de BARF-methode gevoerd worden, zelfgemaakt eten of overwegend spiervleesvoeding krijgen, voor honden met een gevoelige huid of vacht, evenals bij een verhoogde behoefte, kan een aanvullende basisdosis van biotine worden aanbevolen, zelfs als er geen reeds herkenbare vachtproblemen zijn. Juist om toekomstige deficiëntiesymptomen te voorkomen.


Inhoud: 100 ml


Voedingsadvies:
middelgrote tot grote honden: 1 ml per dag door het hoofdvoer mengen. Kleine honden tot 5 kg: 0,5 ml/dag.

Gebruik:
schudden voor gebruik! Vorstvrij en donker bewaren en na gebruik goed sluiten.

 


Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Nutraceutische vloeibare biotine" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.

- Aanvullende voeding voor honden -

Samenstelling:
sacharose, natriumchloride, lecithine.

Analytische bestanddelen:
proteïne 0,6%, vetgehalte 0,4%, anorganisch materiaal 0,8%, ruwe vezels 0,4%, vocht 53,8%.

Voedingsfysiologische toegevoegde stoffen: 
vitamine H (biotine = Vit B7) 900.000mcg/kg. Sensorische: met levensmiddelenkleurstof. Technologische: met EU-conserveringsmiddel.

Voedingsadvies:
al naargelang de grootte en het gewicht van de hond 1-5 ml per dag door het hoofdvoer mengen. (1 ml komt overeen met 1 mg biotine). Gebruiksvoorschriften: goed schudden voor gebruik!