Ladi-Mat Likmat

Artikelnummer: 0760495


vanaf 8,95 incl. btw en excl. verzendkostenDe opvolger van de bekende likmat. Leg gewoon wat hondenleverworst, yoghurt, smeerkaas of een andere lekkernij op de mat en laat de hond eraan likken. Een heerlijk tijdverdrijf waar uw trouwe viervoeter veel plezier aan zal beleven! Gemaakt van hygiënisch siliconenrubber, resistent, vaatwasmachinebestendig en duurzaam.

In 5 variaties:

  • Bot, 4 eckig 20 cm: De structuur maakt het gemakkelijker om vanuit de juiste positie te likken. Geschikt voor beginners, ook voor ongeduldige honden en honden die snel succes willen hebben.
  • Bot, 4 eckig 30 cm: In grote uitvoering (zo groot als een A4tje hoog is). Dit maakt de mat geweldig voor wat meer natvoer. Of gebruik deze geweldige likmat voor grote tot zeer grote honden om geknoei te beperken!
  • Honingraat, 6 eckig 22 cm: Voor lang likplezier. Wanneer er veel tijd is. Vaak komt de hond pas terug na een langere pauze om verder te likken op de mat. Ook een nieuwe uitdaging voor bijzonder volgzame, intelligente en gevorderde honden.
  • "Wobbler", 25 cm: Onze grote 'Wobbler' is een heel bijzondere likmat. De enorme zuignap aan de onderkant maakt het voor de hond bijzonder moeilijk om hondenleverworst of andere lekkernijen af te likken, omdat het likvlak constant meebeweegt! Te gebruiken op alle vloeren, ideaal voor zeer gladde oppervlakken. Gewoon stevig aandrukken en daarna het lekkers goed verdeeld aanbrengen.
    Tip: ook ideaal tijdens het trimmen of wassen - uw hond blijft gegarandeerd stilstaan!
  • "Puzzel", 22x22 cm: Likmatten zijn geschikt voor hondenleverworst, voor natvoer, voor smoothies en vele andere lekkernijen. Verdeel de traktatie eenvoudig zo breed mogelijk en uw kleintje zal lang plezier en activiteit hebben. Deze legpuzzelmatten kunnen naar behoefte afzonderlijk worden gebruikt of worden samengevoegd om er meerdere te vormen. Op deze manier kunnen echt grote likvlakken, zelfs voor meerdere honden, worden bereikt. De matten zijn voedselveilig, vaatwasmachinebestendig en vorstbestendig. Met antislip onderkant.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Ladi-Mat Likmat" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.