Konijn puur

Artikelnummer: 059331

2 Review(s)


vanaf 3,70 incl. btw en excl. verzendkosten

(9,02 EUR / 1 kg)
Prijs met de voerbezorgservice: 3,51

Natvoer - ook voor gevoelige honden

  • glutenvrij
  • granenvrij
  • geschikt voor BARF-menu's

Uitgezochte stukken 100% konijnenvlees van uitstekende kwaliteit. Van vers vlees en kostbaar orgaanvlees zoals lever, long, maag etc.
Voor zeer gevoelige honden.

Een puur kwaliteitsartikel!
Vrij van goedkope vulstoffen zoals soja etc., vrij van houdbaarheidsverlengende kleur-, conserverings- en andere stoffen. Gewoon alleen vlees. Het bijzondere van onze PUR-producten is de selectieve compositie van de vleessoorten in een blik. De vleessoorten van een diersoort, zoals spiervlees, hart, mineraalrijke lever, worden zo samengesteld, dat het resultaat niet een gewoon hoofdvoer, maar een echt, volledig krachtvoer is. Dus een blikvoer, dat hoewel slechts van één diersoort, toch alles bevat, wat het hondenlijf voor een duurzame, gezonde voeding en optimale fitness nodig heeft!

PUR is geschikt voor BARF-menu's*, als testdieet bij voedselallergiëen of gewoon voor het gericht voeren van gevoelige honden(-rassen). Ook geschikt om te mixen met bijv. onze glutenvrije DOGREFORM Sensi-Mix (zie www.schecker.nl), onze pure groente blikjes of een van onze vele andere groente- of muesli-componenten.

*Biologisch adequaat rauw voer

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Konijn puur" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.

- Volledige voeding voor honden -

Samenstelling:
Vlees en dierlijke bijproducten (100% konijnenvlees)

Analytische toegevoegde stoffen %:
Proteïne 10,9%, vetgehalte 6,9%, ruwe vezels 0,9%, anorganisch materiaal 1,9%, calcium 0,3%, phosphor 0,24%, vocht 78,8%
Voor analytische bestanddelen gelden de gebruikelijke verschillen.

Voedingsadvies:

Gewicht van de hond
Blikken / dag
5 kg
½ - 1
10 kg
1 - 1½
20 kg
1½ - 2
30 kg
2 - 2½


Het product op kamertemperatuur serveren. Zorg altijd voor vers drinkwater. Deze hoeveelheden zijn richtlijnen. De individuele behoefte kan sterk afwijken al naargelang beweeglijkheid, karakter en ras van de hond.