Kofferbakventilatie Car Cooler

Artikelnummer: 046253


12,95 incl. btw en excl. verzendkostenKofferbakventilatie "Car Cooler" - zorg altijd voor verkoeling voor uw hond

Met de "Car Cooler" kofferbakventilatie voorkomt u op effectieve wijze gevaarlijk hoge temperaturen in de auto. Hiermee zorgt u op een zeer eenvoudige manier voor een constante toevoer van frisse lucht. De "openingshaak", die aan het slot van de kofferbakklep wordt bevestigd, opent de kofferbakklep met ongeveer 10 cm. Dit zorgt voor extra ventilatie in de bagageruimte en vermindert het risico op oververhitting!

  • Efficiënte ventilatie: constante toevoer van frisse lucht, ook als de auto stilstaat
  • Eenvoudige installatie: kan zonder gereedschap aan de kofferbakklep worden gehangen
  • Materiaal: robuust, gegalvaniseerd metaal
     

Veiligheidsinstructies:
Niet gebruiken tijdens het rijden. De kofferbakventilatie is uitsluitend bedoeld voor gebruik bij geparkeerde voertuigen. Dit product biedt geen bescherming tegen inbraak. Niet geschikt voor voertuigen met een automatische kofferbakklep.

Belangrijk!
Laat uw hond bij hoge temperaturen nooit alleen achter in de auto. Zelfs met geopende ramen of een deels geopende kofferbakklep kan het interieur van uw auto zeer snel opwarmen. Om een optimale luchtcirculatie te waarborgen, raden wij aan om uw auto op verschillende plekken te ventileren, bij voorkeur door het gebruik van twee ventilatieroosters in combinatie met de "Car Cooler". Kies een parkeerplaats met veel schaduw, zorg altijd voor vers water en laat uw hond niet te lang (of helemaal niet) alleen achter in de auto.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Kofferbakventilatie "Car Cooler"" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.