Kauwbot van geperste runderhuid

Artikelnummer: 057720

3 Review(s)


vanaf 5,95 incl. btw en excl. verzendkosten

(19,83 EUR / 1 kg)
Prijs met de voerbezorgservice: 5,77

Lang kauwplezier met tandenreinigende werking. Eerste keus, zware kwaliteit, schoon geperst.

Gebruikt wordt de onderhuid van runderen. Terwijl de opperhuid tot (split-)leer wordt verwerkt, en voor verdere bewerking over de gehele wereld geëxporteerd wordt, is de gelooide onderhuid een uitgesproken taai knabbelplezier voor alle honden met sterke, gezonde tanden. Angst voor ziektekiemen of ontbrekende hygiëne hoeft u daarbij niet te hebben, want door de talrijke stappen van looien en verhitten, persen en drogen wordt het product zo steriel, als geen enkel ander natuurproduct. Runderhuid wordt opgerold en in botvorm geperst (bijzonder hard), of alleen gedroogd (zachtere knoopbotten en kauwschoenen), of verkorreld en dan geperst (echt zacht).

Als vuistregel kan gelden:
Pups - kauwschoen of kauwsticks
Jonge honden - knoopbotten of kauwsticks
Middelgrote en volwassen honden - harde geperste botten of kauwstengels
Senioren - knoopbotten
Daarnaast mogen honden van alle leeftijden ook gevulde kauwbotten krijgen en natuurlijk ook natuurlijke kauwartikelen. Heel belangrijk zijn speciale tandenpoetskluifjes en hondenkoekjes.

Voedingsadvies:
Als snack of beloning geven naast de reguliere maaltijden. Zorg altijd voor vers drinkwater.Zo vindt u de juiste maat voor uw hondBij veel Schecker-producten wordt informatie over de maten gegeven. Hier leggen wij u uit hoe u uw hond moet meten om de juiste maat voor uw viervoeter te kunnen kiezen.

Kies het gewenste product:
>> Halsbanden / halsdoeken / kettingen
>> Hondenkleding / badjassen
>> Hondentuigjes
>> Muilkorven
>> Hondenbroekjes
>> Schoenen / sokken
Halsbanden / halsdoeken / kettingen

>> Halsomtrek

Voor halsbanden, halsdoeken en kettingen hebt u de halsomtrek van uw hond nodig. Gebruik een meetlint om de halsomvang van uw hond in centimeters (cm) op te meten.


Hondentuigjes

>> Borstomtrek

Voor een tuigje hebt u de borstomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de borstomvang door met een meetlint de omtrek op de breedste plek direct achter de voorpoten tot over de rug te meten.


Hondenkleding / badjassen

>> Ruglengte

Voor hondenkleding en badjassen hebt u de ruglengte van uw hond nodig. De ruglengte bepaalt u door de afstand van de nek tot de staartaanzet op te meten.


Muilkorven

>> Snuitomtrek / (neusomtrek)

Voor muilkorven hebt u de snuitomtrek van uw hond nodig. De snuitomtrek bepaalt u door met een meetlint de gehele omtrek van onder de onderkaak tot over het neusbeen te meten.


Schoenen / sokken

>> Pootbreedte

Voor hondensokken en hondenschoenen hebt u de breedte van de poot nodig. De schoenmaat bepaalt u met behulp van de staande, volledig belaste poot op een vel papier. Trek met een potlood een lijn om de poot en meet vervolgens de breedte van de tekening op. Doorslaggevend voor de keuze van de maat is het breedste gedeelte van de poot.


Hondenbroekjes

>> Tailleomtrek

Voor bijv. Loopsheidbroekjes hebt u de tailleomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de tailleomtrek door met een meetlint de omtrek direct voor de achterpoten tot over de rug te meten. Bij honden met een dikke vacht is ons advies hondenbroekjes in de eerstvolgende grotere maat te bestellen.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Kauwbot van geperste runderhuid" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.


-Enkelvoudige voeding voor honden-

Samenstelling:
100% runderhuid

Analytische bestanddelen:
proteïne 80%, vetgehalte 3%, anorganische stoffen 1,25%, ruwe vezels 0,15%

Voedingsadvies:
Als snack of beloning geven naast de reguliere maaltijden. Er behoort altijd vers drinkwater klaar te staan.