Kangoeroevlees puur

Artikelnummer: 059134

2 Review(s)


vanaf 4,39 incl. btw en excl. verzendkosten

(10,71 EUR / 1 kg)
Prijs met de voerbezorgservice: 4,17

Natvoer - ook voor gevoelige honden

  • glutenvrij
  • granenvrij
  • geschikt voor BARF-menu's
Geselecteerde stukken voor 100% van kangoeroe van uitstekende kwaliteit. Alleen van vers vlees en waardevolle organen, zoals lever, long, maag, etc.

Een echt, puur kwaliteitsartikel!
Vrij van goedkope vulstoffen als soja etc., vrij van houdbaarheidsverlengende, kleur-, conserverings- en andere stoffen. Gewoon alleen vlees. Het bijzondere van onze PUR-producten is de selectieve samenstelling van de vleessoorten in een blik. De vleessoorten van een diersoort, als spiervlees, hart, mineralenrijke lever worden zo samengesteld, dat het resultaat niet een gewoon hoofdvoer, maar een echt, volledig krachtvoer is. Dus een blikvoer, dat hoewel slechts van één diersoort, toch alles bevat, wat het hondenlijf als duurzame, gezonde voeding en voor een optimale fitness nodig heeft!

PUR is geschikt voor BARF-menu's*, als testdieet bij voedselallergiëen of gewoon voor het gericht voeren van gevoelige honden(-rassen). Ook geschikt om te mixen met bijv. onze glutenvrije DOGREFORM Sensi-Mix (zie www.schecker.nl), onze pure groente blikjes of een van onze vele andere groente- of muesli-componenten.

*Biologisch, natuurlijk, rauw voer

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Kangoeroevlees puur" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.

- Volledige voeding voor honden -

Samenstelling:
Vlees en dierlijke bijproducten (100% kangoeroevlees).

Analytische bestanddelen %:
Proteïne 8%, vetgehalte 4,5%, ruwe vezels 0,4%, calcium 0,27%, anorganisch materiaal 2,3%, vocht 80%.
Voor analytische bestanddelen gelden de gebruikelijke verschillen.

Voedingsadvies:

Gewicht van de hond
Blikken / dag
5 kg
½ - 1
10 kg
1 - 1 ½
20 kg
1 ½ - 2
30 kg
2 - 2 ½


A.u.b. bij het serveren op de kamertemperatuur van het product letten. Er behoort altijd vers drinkwater klaar te staan. Deze hoeveelheden zijn richtlijnen. De individuele behoefte kan al naargelang de activiteit, houding en ras verschillen.