Hondenspeelgoed peperkoekmannetje

Artikelnummer: 0760574


vanaf 5,79 incl. btw en excl. verzendkosten* onze voormalige verkoopprijs

met touwbenen

Dit zachte pluche speeltje met pomponmuts en sjaal is klaar voor de winter. Het is ook de ideale metgezel voor kleine honden om mee rond te sjouwen en te knuffelen. Bovendien helpen de benen van katoenen touw om plak van de tanden te verwijderen en zo op speelse wijze de gebitshygiëne te ondersteunen. Een schattig hondenspeeltje met een pieper erin!

Grootte ca. 34 cm


met speciale pieper

Honden houden van het geluid van piepend speelgoed als ze het vastpakken. Met dit platte pluche peperkoekmannetje is het veel gemakkelijker om de pieper te triggeren en daardoor een gevoel van beloning te krijgen. Dit maakt spelen een stuk leuker voor uw hond!

Grootte ca. 28 cm


fles

Een commercieel verkrijgbare petfles (vervangbaar) vormt de vulling van dit statige pluche peperkoekmannetje. Deze knettert als je het vastpakt en zorgt voor een uniek geluid dat de hond niet kent van andere knuffels. Schattig speelgoed dat net even iets anders is!

Grootte ca. 36 cm

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Hondenspeelgoed peperkoekmannetje" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.