Hondenkoelvest Light

Artikelnummer: 079700


vanaf 14,95 incl. btw en excl. verzendkostenDit ultralichte hondenkoelvest wordt als een hondenjas over de hond geschoven en er wordt een kopje water overheen gegoten. Het water wordt direct in de absorberende EVA-stof verdeeld en zorgt door verdamping voor een heerlijk aangename verkoeling op warme dagen. Flexibele klittenbandstrips houden het vest stevig op zijn plaats, zelfs tijdens lange wandelingen.

Neem voor langdurige buitenactiviteiten een waterfles mee, bijvoorbeeld om elk uur een beetje water toe te voegen. Zo voelt uw hond zich zelfs in de hitte goed en is hij ook nog eens actief!

Tip: u kunt dit extreem absorberende vest ook voor andere doeleinden gebruiken. Trek het koelvest gewoon over de hond na een wandeling in de regen en laat het vest het regenwater uit de vacht van uw hond zuigen. Dit werkt natuurlijk ook na het in bad doen! (Doe daarna wel het vest direct uit, anders blijft de hond koud.)
Wasbaar tot 40°C.


Maten

Grootte
Ruglengte
Borstomtrek
Halsomtrek
S
30 cm
ca. 52 - 55 cm
ca. 42 - 45 cm
M
40 cm
ca. 65 - 69 cm
ca. 52 - 55 cm
L
50 cm
ca. 84 - 92 cm
ca. 60 - 67 cm
L
60 cm
ca. 96 - 100 cm
ca. 70 - 80 cm


Let op! Uitproberen is niet mogelijk.
Na het openen van de vacuümverpakking is retourneren niet meer mogelijk.

Houd er rekening mee dat het artikel, om zijn specifieke functionaliteit te behouden, altijd in de meegeleverde zak moet worden bewaard.

Was het koelvest grondig uit voor het eerste gebruik.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Hondenkoelvest "Light"" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.