hondenkoekjes 'Digestiva'

Artikelnummer: 059191-356

1 Review(s)


4,50 incl. btw en excl. verzendkosten

(9 EUR / 1 kg)

Een heerlijke snack voor tussendoor. Met toevoeging van echte houtskool. Het hondenkoekje 'Digestiva' kan als aanvullende voeding steun bieden bij lichte spijsverteringsproblemen, zoals winderigheid en diarree, die bijvoorbeeld kunnen optreden bij nervositeit, verandering van voer, onverdraagzame, te zure of sojabevattende voeding of bij opgenomen resten. Dankzij de consistentie heeft het smakelijke droge koekje een uitstekend bindend vermogen. Hondenkoekjes 'Digestiva' kalmeren de geest van de hond en vormen een smakelijke beloning.

Let op: alle soorten voer zijn uitsluitend bestemd voor voedingsdoeleinden. Speciale aanvullende voeding kan in positieve zin ondersteuning bieden, maar is toch geen geneesmiddel of medicijn. Ook is het geen vervanging voor een bezoek aan de dierenarts.
 
Grootte: ca. 5 cm
Inhoud: 500 gZo vindt u de juiste maat voor uw hondBij veel Schecker-producten wordt informatie over de maten gegeven. Hier leggen wij u uit hoe u uw hond moet meten om de juiste maat voor uw viervoeter te kunnen kiezen.

Kies het gewenste product:
>> Halsbanden / halsdoeken / kettingen
>> Hondenkleding / badjassen
>> Hondentuigjes
>> Muilkorven
>> Hondenbroekjes
>> Schoenen / sokken
Halsbanden / halsdoeken / kettingen

>> Halsomtrek

Voor halsbanden, halsdoeken en kettingen hebt u de halsomtrek van uw hond nodig. Gebruik een meetlint om de halsomvang van uw hond in centimeters (cm) op te meten.


Hondentuigjes

>> Borstomtrek

Voor een tuigje hebt u de borstomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de borstomvang door met een meetlint de omtrek op de breedste plek direct achter de voorpoten tot over de rug te meten.


Hondenkleding / badjassen

>> Ruglengte

Voor hondenkleding en badjassen hebt u de ruglengte van uw hond nodig. De ruglengte bepaalt u door de afstand van de nek tot de staartaanzet op te meten.


Muilkorven

>> Snuitomtrek / (neusomtrek)

Voor muilkorven hebt u de snuitomtrek van uw hond nodig. De snuitomtrek bepaalt u door met een meetlint de gehele omtrek van onder de onderkaak tot over het neusbeen te meten.


Schoenen / sokken

>> Pootbreedte

Voor hondensokken en hondenschoenen hebt u de breedte van de poot nodig. De schoenmaat bepaalt u met behulp van de staande, volledig belaste poot op een vel papier. Trek met een potlood een lijn om de poot en meet vervolgens de breedte van de tekening op. Doorslaggevend voor de keuze van de maat is het breedste gedeelte van de poot.


Hondenbroekjes

>> Tailleomtrek

Voor bijv. Loopsheidbroekjes hebt u de tailleomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de tailleomtrek door met een meetlint de omtrek direct voor de achterpoten tot over de rug te meten. Bij honden met een dikke vacht is ons advies hondenbroekjes in de eerstvolgende grotere maat te bestellen.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "hondenkoekjes 'Digestiva'" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.

-Aanvullende voeding voor honden-

Samenstelling:
granen, biochar (4% houtskool), luzernevezels, glucose, plantaardige vetten

Analytische bestanddelen %:
proteïne 13%, vetgehalte 7,8%, ruwe vezels 5,0%, anorganisch materiaal 3,5%

Sensorische toegevoegde stoffen:
vanille aroma, met kleurstof ijzeroxide

Voedingsadvies:
Als snack geven naast de reguliere maaltijden. Er behoort altijd vers drinkwater klaar te staan.