Hondengarderobe - groot -

Artikelnummer: 942140


84,95*     Je bespaart 7 %
78,99 incl. btw en excl. verzendkosten
(UVP: 89.79 )* onze voormalige verkoopprijs

Eindelijk alle spullen van uw hond op één plek netjes opgeborgen. Met deze grote hondengarderobe is dat heel eenvoudig. De hondengarderobe, handgemaakt in Duitsland, biedt veel opbergruimte. Aan 4 grote haken met een diepte van elk ca. 9 cm is ruimte voor veel lijnen, tuigjes of hondenjassen. Boven de haken bevinden zich 3 uitsparingen voor het opbergen van halsbanden. De halsbandhouders zijn elk ca. 15 cm breed.

Het grote opbergvak aan de bovenkant biedt voldoende ruimte voor koekjes, speelgoed en andere spulletjes. Dit vak kan ook worden opgedeeld voor meer flexibiliteit. Een ander opbergvak in het midden biedt extra opbergruimte voor speelgoed of sjaaltjes. Praktisch is ook de dispenser aan de zijkant, zodat u de poepzakjes altijd binnen handbereik heeft. Aan de andere kant zitten nog 3 haken voor handdoeken. Door zijn formaat is de garderobe ideaal voor iedereen die meerdere honden heeft. Het eenvoudige ontwerp past bovendien in elk modern interieur.

  • 4 grote haken voor riemen en tuigjes
  • 3 halsbandhouders
  • 2 grote opbergvakken die opgedeeld kunnen worden
  • Poepzakjesdispenser
  • 3 haken voor handdoeken
  • Handgemaakt in Duitsland

Grootte: ca. 55 x 38 x 17 cm
Kleur: grijs
Materiaal: hout


Let op: de schroeven voor de bevestiging zijn bij de levering inbegrepen.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Hondengarderobe - groot -" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.