Honden draaddoos - schuin -

Artikelnummer: 042008-2931


96,95 incl. btw en excl. verzendkosten


Voor dit artikel rekenen wij een omvangrijke goederen toeslag van 16 euro

Duurzame, solide en onderhoudsvriendelijke bench van stevige, metalen spijlen.


Een eigen, veilig plekje voor uw hond. Voor thuis, in het hotel, in het vakantiehuis, bij hondenshows of in de auto.
Met deze hondenbench is uw hond overal thuis. De verzinkte metalen schaal houdt de vloer schoon en droog. Bespaart ruimte in de auto: naast de bench is er meestal nog veel ruimte voor boodschappentassen, koffers en nog veel meer. Wanneer de bench niet gebruikt wordt, is hij ruimtebesparend in te klappen. (zonder gereedschap).

Aan de voorzijde te openen.
Kleur: metaal


Tips en belangrijk advies:

Snijd een stuk karton in de lengte en de hoogte die overeenkomen met de vermelde afmetingen van de bench. Probeer met dit sjabloon of de afmetingen van de bench passen binnen de beschikbare ruimte. De benodigde ruimte in de breedte is eenvoudig te controleren met een duimstok. Houd er rekening mee dat de deur ongehinderd te openen is! Met name bij gebruik in de auto is controle van deze beide punten aan te bevelen voordat u bestelt (schuine daken en dorpellijsten leveren vaak problemen op)!

Bij gebruik als hok adviseren wij om er een wasbare deken in te leggen. Veel honden voelen zich bovendien extra geborgen (veilig), als de bench gedeeltelijk (aan de boven- en de achterkant) afgedekt wordt met een deken.

Direct mee bestellen: antislip-mat, artikelnr.: 030.204. De mat voorkomt het wegglijden van de bench. De mat kan echter ook met een stanleymes zo op maat gesneden worden dat hij in de bodemkuip past. Zo vergroot de mat de grip van uw hond bij het in- en uitstappen.
Ideaal voor onderweg: onze aantrekkelijk geprijsde multifunctionele autodeken (150x100cm), artikelnr.: 045.300.500.


In 2 maten te bestellen:

 • Maat L
  a) Breedte: 46,5 cm
  b) Hoogte: 53 cm
  c) Diepte: 75 cm
  d) Korte hoogte voor: 7 cm
  e) Korte diepte boven: 51 cm
   
 • Maat XL
  a) Breedte: 57 cm
  b) Hoogte: 62 cm
  c) Diepte: 93 cm
  d) Korte hoogte voor: 7 cm
  e) Korte diepte boven: 65 cm

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Honden draaddoos - schuin -" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.