GoTube-beloningstube

Artikelnummer: 072186


vanaf 5,95 incl. btw en excl. verzendkosten  • - de hervulbare beloningstube voor veelzijdig gebruik -
De praktische GoTube-beloningstube: voor een snelle beloning direct uit de tube!

De perfecte beloningstube voor de hondentraining. Ook om stress te verminderen, bijv. tijdens een bezoek aan de dierenarts of als afleiding bij situaties met veel prikkels (fietsers, andere honden, joggers etc. ). De GoTube heeft een praktisch scharnierend deksel en een kleine doseeropening met een diameter van slechts 3 mm. Hierdoor kan de lekkere inhoud schoon en nauwkeurig worden gedoseerd. Vul de GoTube met yoghurt, kwark, roomkaas, leverworst of een speciale mix voor uw hond. Alles is goed opgeborgen in de GoTube en direct klaar voor gebruik. De GoTube is een geweldige oplossing voor stressvolle en spannende situaties.

Dankzij het handzame formaat en het zachte, flexibele materiaal past de GoTube-beloningstube ook in een jaszak of snacktasje.
De gemakkelijk vast te pakken tube ligt bijzonder goed in de hand, de kliksluiting kan met de duim worden geopend (bediening met één hand). Een directe beloning is dus mogelijk. Deze snelle beloning is cruciaal voor een correct uitgevoerde oefening of correct gedrag. Dit is de enige manier voor de hond om de beloning te associëren met zijn goede prestatie. Zonder lang te hoeven kauwen of te knabbelen, kan de hond gelijk zijn beloning oplikken.
  • Inhoud: 80 ml
  • Afmeting: ca. 10,5 cm x 4,5 cm
  • Gewicht: ongeveer 32 g
  • Ø 3 mm doseeropening, Ø 2 cm vulopening
Uit elkaar te halen in siliconentube, scharnierend deksel en schroefdraadring van polypropyleen. Vrij van BPA en ftalaten.

De GoTube kan makkelijk in afzonderlijke delen uit elkaar worden gehaald. De losse delen zijn eenvoudig te reinigen met warm water. Ook een pluspunt voor het milieu: de GoTube kan steeds opnieuw worden gebruikt.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "GoTube-beloningstube" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.