Gedroogd wortelgranulaat

Artikelnummer: 059659-369

1 Review(s)


7,35 incl. btw en excl. verzendkosten

(9,80 EUR / 1 kg)
Prijs met de voerbezorgservice: 6,98

  • Gemaakt van 96% wortels met een scheutje raapolie
     

Ons gedroogd wortelgranulaat is gemaakt van verse, sappige wortelen. Deze zijn rijk aan caroteen, een voorloper van de essentiële vitamine A. Ze bevatten ook veel mineralen zoals calcium. De bestanddelen van wortels hebben talloze positieve eigenschappen. Ze ondersteunen bijvoorbeeld de structuur van de huid, het gezichtsvermogen, de bloedvorming, de groei, het immuunsysteem en nog veel meer.

De koolzaadolie in het product is belangrijk voor een optimale opname van de vetoplosbare bestanddelen (vitamine A, D, E, K en andere waardevolle stoffen) van de wortel in het lichaam van de hond. Het extra toevoegen van oliën is uiteraard mogelijk, maar niet noodzakelijk. 1 kg gedroogd wortelgranulaat komt overeen met bijna 14 kg verse wortelen. Daarom is slechts een kleine hoeveelheid voldoende om de dagelijkse voeding van uw hond te verbeteren.
 
Inhoud: 750 g
 

Opmerking
: ons gedroogd wortelgranulaat is een natuurproduct. Grondstof- en seizoensafhankelijke kleurverschillen zijn daarom niet alleen mogelijk maar zelfs waarschijnlijk.
 


Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Gedroogd wortelgranulaat" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.

- Aanvullende voeding voor honden -

Samenstelling:
96% wortelpulp, 4% raapolie
 
Analytische bestanddelen:
6,3% proteïne, 3,8% vet, 18,5% ruwe vezels, 4,5% anorganisch materiaal, 0,4% calcium, 0,2% fosfor.
 
Zonder additieven !
 
Voedingsadvies
Maximaal 1-3% van de totale dagelijkse hoeveelheid voedsel. (Ter vergelijking: 1 theelepel granulaat komt overeen met ca. 5 gram). (Het aandeel wortelen in het dagelijkse rantsoen mag niet significant hoger zijn.) Ons gedroogd wortelgranulaat bevat tot ca. 0,45 mg bèta-caroteen per gram, 1 mg bèta-caroteen kan door het lichaam van de hond worden omgezet in 450 IE vitamine A.

Het gedroogd wortelgranulaat kan in een beetje warm water worden gedaan en een paar minuten worden geweekt. (1 deel granulaat + 4 delen water. Zorg altijd voor vers drinkwater.