Garden Bites Fruity Friends

Artikelnummer: 0590233


vanaf 9,06 incl. btw en excl. verzendkosten

(33,56 EUR / 1 kg)
Prijs met de voerbezorgservice: 8,79

Heerlijke, vegetarische gebitsverzorgende kauwsnacks met stukjes banaan, perzik en peer.

Glutenvrij en rijk aan vitamines, calcium en ijzer. Licht verteerbaar en geschikt voor honden met allergieën. Door de speciale vorm wordt spelenderwijs het tandvlees gemasseerd en de tanden gereinigd. Het natuurlijke muntextract zorgt bovendien voor een frisse adem.

De vegetarische Garden Bites zijn ideaal als beloning of snack voor uw hond. In de Garden Bites zit maar liefst 55% zoete aardappel. Zoete aardappelen zijn een geweldige aanvulling op het dieet van uw hond. Ze zijn bijzonder rijk aan vitamines, calcium en ijzer. Deze 'Fruit Blast'-versie is verrijkt met lekkere stukjes banaan, perzik en peer. Dit zorgt voor een echte fruitsensatie voor uw hond. Dankzij de bijzondere vorm wordt het tandvlees gemasseerd en worden de tanden tijdens het spelen gereinigd. Het natuurlijke muntextract garandeert bovendien een frisse adem. De snacks zijn 100% glutenvrij, waardoor ze licht verteerbaar zijn en zeer geschikt zijn voor honden met allergieën.

Bovendien worden alle Garden Bites buitengewoon goed ontvangen door honden - deze snacks zijn absoluut onweerstaanbaar!

In 2 maten te bestellen:

  • S: lengte; 7cm, inhoud: 18 stuks / 270g
  • M/L: lengte: 12,5cm, inhoud: 3 stuks / 270g

Kies een maat die past bij de grootte van uw hond.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Garden Bites Fruity Friends" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.