Fontein voor honden

Artikelnummer: 074672

3 Review(s)


29,95*     Je bespaart 17 %
24,99 incl. btw en excl. verzendkosten


Op dit product is geen korting mogelijk!

* onze voormalige verkoopprijs

Uw hond bepaalt zelf wanneer er water nodig is!

Met zijn poot kan uw hond in de tuin nu zelf voor fris, koel water zorgen, zonder dat u daarbij hoeft te helpen. Het zal niet lang duren voor uw hond door heeft dat hij maar even met zijn poot op de grote knop hoeft te drukken voor het water eruit komt. Het comfortabele apparaat kan direct op de klikverbinder van uw tuinslang gekoppeld worden of u zet er nog een instelbare drukregelaar (wordt meegeleverd!) tussen (wordt bij hogere waterdruk en korte slangen zelfs aanbevolen). Zo stelt u de hoogte van de waterstraal optimaal in.

Grootte ca. 25 x 22 x 8,5 cm

 

Voordeel van deze fontein:
Veel fonteinen hebben een geïntegreerde bak die zich steeds opnieuw vult. Deze 'plasjes' met stilstaand water raken vrij snel vervuild door stof, vogels, algen etc. Met onze fontein heeft uw hond altijd vers, sprankelend, niet vervuild drinkwater bij de hand!
 
Tip:
Geef uw hond een paar dagen de tijd om de zelfbediening van dit artikel te leren kennen. Laat het hem meerdere malen zien tot hij het onder de knie heeft! Elke hond kan nieuwe dingen leren - hij moet het alleen willen! Een beloningssnoepje doet vaak wonderen!

 Zo vindt u de juiste maat voor uw hondBij veel Schecker-producten wordt informatie over de maten gegeven. Hier leggen wij u uit hoe u uw hond moet meten om de juiste maat voor uw viervoeter te kunnen kiezen.

Kies het gewenste product:
>> Halsbanden / halsdoeken / kettingen
>> Hondenkleding / badjassen
>> Hondentuigjes
>> Muilkorven
>> Hondenbroekjes
>> Schoenen / sokken
Halsbanden / halsdoeken / kettingen

>> Halsomtrek

Voor halsbanden, halsdoeken en kettingen hebt u de halsomtrek van uw hond nodig. Gebruik een meetlint om de halsomvang van uw hond in centimeters (cm) op te meten.


Hondentuigjes

>> Borstomtrek

Voor een tuigje hebt u de borstomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de borstomvang door met een meetlint de omtrek op de breedste plek direct achter de voorpoten tot over de rug te meten.


Hondenkleding / badjassen

>> Ruglengte

Voor hondenkleding en badjassen hebt u de ruglengte van uw hond nodig. De ruglengte bepaalt u door de afstand van de nek tot de staartaanzet op te meten.


Muilkorven

>> Snuitomtrek / (neusomtrek)

Voor muilkorven hebt u de snuitomtrek van uw hond nodig. De snuitomtrek bepaalt u door met een meetlint de gehele omtrek van onder de onderkaak tot over het neusbeen te meten.


Schoenen / sokken

>> Pootbreedte

Voor hondensokken en hondenschoenen hebt u de breedte van de poot nodig. De schoenmaat bepaalt u met behulp van de staande, volledig belaste poot op een vel papier. Trek met een potlood een lijn om de poot en meet vervolgens de breedte van de tekening op. Doorslaggevend voor de keuze van de maat is het breedste gedeelte van de poot.


Hondenbroekjes

>> Tailleomtrek

Voor bijv. Loopsheidbroekjes hebt u de tailleomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de tailleomtrek door met een meetlint de omtrek direct voor de achterpoten tot over de rug te meten. Bij honden met een dikke vacht is ons advies hondenbroekjes in de eerstvolgende grotere maat te bestellen.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "

Fontein voor honden

" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.