Fontein voor honden

Artikelnummer: 074672

3 Review(s)


17,95 incl. btw en excl. verzendkostenVers water met een "druk op de knop" & gegarandeerd plezier!
 
Uw hond kan zijn poot gebruiken om zichzelf te voorzien van vers, koel water in de tuin zonder dat u daarbij hoeft te helpen. Hij leert snel met zijn poot op de grote knop te drukken en het koele water komt eruit. Het handige apparaatje steek je direct in de klikaansluiting van je tuinslang. Je zet de kraan maar een klein stukje open, want zo stel je de hoogte van het uitstromende water optimaal in.

Deze tuinfontein is ook ideaal voor kleinere honden, omdat hij werkt vanaf een druk op de knop van ca. 1 kg. Slechts 1 - 2 cm is voldoende, volledig indrukken is niet nodig!

Andere speciale kenmerken: De knop heeft antislip-elementen zodat de poot niet wegglijdt, zelfs niet als deze nat is. Antislipvoetjes beveiligen de fontein tegen wegglijden, ook op gladde tegels.

De leveringsomvang omvat: 2 sproeiers (fonteinopzet: 1 straal recht omhoog, drinkfonteinopzet: 2 sproeiers in 2 zijdelingse richtingen). Zonder opzetstuk is het resultaat een niet-directionele drinkbron.
 

Afmeting: ca. 25 x 22 x 8,5 cm, sleutelmaat ca. 16 x 14 cm, sleutelhoogte ca. 7,5 cm. Geschikt voor honden vanaf ca. 5 kg (minimale druk op de knop ca. 1 kg).

 


Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "

Fontein voor honden

" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.