Eendenmeel

Artikelnummer: 0590138-356


7,92 incl. btw en excl. verzendkosten

(15,84 EUR / 1 kg)
Prijs met de voerbezorgservice: 7,68

Fijn vleesmeel als ingrediënt voor het bakken van hondenkoekjes, ter verbetering van de eigen kookkunst, voor de vervaardiging van bouillon (zodat uw hond meer drinkt), voor het raffineren en op smaak brengen van voer dat geweigerd wordt en voor nog veel meer toepassingen.
 
Inhoud: 500 g
 

Zo vindt u de juiste maat voor uw hondBij veel Schecker-producten wordt informatie over de maten gegeven. Hier leggen wij u uit hoe u uw hond moet meten om de juiste maat voor uw viervoeter te kunnen kiezen.

Kies het gewenste product:
>> Halsbanden / halsdoeken / kettingen
>> Hondenkleding / badjassen
>> Hondentuigjes
>> Muilkorven
>> Hondenbroekjes
>> Schoenen / sokken
Halsbanden / halsdoeken / kettingen

>> Halsomtrek

Voor halsbanden, halsdoeken en kettingen hebt u de halsomtrek van uw hond nodig. Gebruik een meetlint om de halsomvang van uw hond in centimeters (cm) op te meten.


Hondentuigjes

>> Borstomtrek

Voor een tuigje hebt u de borstomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de borstomvang door met een meetlint de omtrek op de breedste plek direct achter de voorpoten tot over de rug te meten.


Hondenkleding / badjassen

>> Ruglengte

Voor hondenkleding en badjassen hebt u de ruglengte van uw hond nodig. De ruglengte bepaalt u door de afstand van de nek tot de staartaanzet op te meten.


Muilkorven

>> Snuitomtrek / (neusomtrek)

Voor muilkorven hebt u de snuitomtrek van uw hond nodig. De snuitomtrek bepaalt u door met een meetlint de gehele omtrek van onder de onderkaak tot over het neusbeen te meten.


Schoenen / sokken

>> Pootbreedte

Voor hondensokken en hondenschoenen hebt u de breedte van de poot nodig. De schoenmaat bepaalt u met behulp van de staande, volledig belaste poot op een vel papier. Trek met een potlood een lijn om de poot en meet vervolgens de breedte van de tekening op. Doorslaggevend voor de keuze van de maat is het breedste gedeelte van de poot.


Hondenbroekjes

>> Tailleomtrek

Voor bijv. Loopsheidbroekjes hebt u de tailleomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de tailleomtrek door met een meetlint de omtrek direct voor de achterpoten tot over de rug te meten. Bij honden met een dikke vacht is ons advies hondenbroekjes in de eerstvolgende grotere maat te bestellen.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Eendenmeel" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.

- Enkelvoudige voeding voor honden -
 
Samenstelling:

100% eendenmeel
 
Analytische bestanddelen:
60% proteïne, 12% vet, 17% anorganisch materiaal. 5,3% calcium, 2,9% fosfor, 0,3% natrium
 
Voedingsadvies:
in kleine hoeveelheden aan het dagelijkse voer/water toevoegen. Niet los of droog aan de hond geven. Kan sporen van ander gevogelte bevatten.
 
Vleesmeel altijd koel, droog en goed afgesloten bewaren! Tip: bewaren in de koelkast is niet noodzakelijk, maar optimaliseert wel de kwaliteit gedurende de bewaarperiode. Een blik biedt extra bescherming tegen vocht. Na het openen binnen 3 maanden opmaken.